2777
2789
عنوان

ارزش سلامتی

180 بازدید | 9 پست

سلام دوستان میخواستم بگم قدر سلامتینو بدونید من تو اول جوانی دچار اختلال دوقطبی شدم بیست و پنج سالم بود فقط به خاطرش نتونستم  دانشگامو ادامه  بدم  اون خوب شد زانو درد گرفتم بعد اون ورم معده و تبلی تخمدان پلی کیستیک و  و هم چنین ورم روده قبلش کلن سالم بودم همشم بیماری های ژنتیکی گرفتم فقط اینو خواستم بگم فقط قدر سلامتیتونو بدونید من خیلی سختی و درد و تحمل کردم هیچ چیز سلامتی نمیشه الانم معده درد امونو بریده😭😭😭فقطم ۲۹ سالمه الان حاضرم دنیا رو بدم مثل اولم سالم بشم 

خدایا تورو به بزرگیت ، تورو به زمین و زمانت ، تورو به آبروی امام حسین و خانوم فاطمه زهرا قسمت میدم خدایااا 

نعمت سلامتی رو برای همه حفظ بگردان 🤲🏻📿❤️🙂

الهیییی آمین 🌸💙

❤️اَللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلی‌مُحمّدٍوَآلِ‌مُحمّدوَعَجل‌فَرَجَهُم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه بیماری هایی ک گفتی فقط بخاطر اعصابه سعی کن ی برنامه ریزی کنی بیخیال ک بشی همش خوب میشه ورزش کن مدیتیشن ب خودت برس بیرون برو ن دکتر ن قرص و دارو هیچکدوم فایده نداره حالا دو قطبی واقعا سخته ولی خودتو نباز فقط خودتی ک میتونی خودتو نجات بدی تا وقتی بشینی گوشه خونه بهشون فکر کنی فقط هرروز حالت بدتر میشه

نه دوقطبی که خوب شد فقط معده درد عذابم میده

اگه همه راهارو رفتی ی راه حلم من میگم هرشب ی لیوان عرق نعنا رو با ی نخود شیر خشت بزار انقدر بجوشه ک بشه نصف لیوان هرروز بخور مثه معجزس ایشالااا ک خوب خوب میشی