سلام دوستان میخواستم بگم قدر سلامتینو بدونید من تو اول جوانی دچار اختلال دوقطبی شدم بیست و پنج سالم بود فقط به خاطرش نتونستم دانشگامو ادامه بدم اون خوب شد زانو درد گرفتم بعد اون ورم معده و تبلی تخمدان پلی کیستیک و و هم چنین ورم روده قبلش کلن سالم بودم همشم بیماری های ژنتیکی گرفتم فقط اینو خواستم بگم فقط قدر سلامتیتونو بدونید من خیلی سختی و درد و تحمل کردم هیچ چیز سلامتی نمیشه الانم معده درد امونو بریده😭😭😭فقطم ۲۹ سالمه الان حاضرم دنیا رو بدم مثل اولم سالم بشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه بیماری هایی ک گفتی فقط بخاطر اعصابه سعی کن ی برنامه ریزی کنی بیخیال ک بشی همش خوب میشه ورزش کن مدیتیشن ب خودت برس بیرون برو ن دکتر ن قرص و دارو هیچکدوم فایده نداره حالا دو قطبی واقعا سخته ولی خودتو نباز فقط خودتی ک میتونی خودتو نجات بدی تا وقتی بشینی گوشه خونه بهشون فکر کنی فقط هرروز حالت بدتر میشه