2777
2789
عنوان

متولد ۷۳ مجرد

283 بازدید | 14 پست

من هر روز و هر ساعت از خدا میخوام بمیرم میگم ته دنیات این بود تهشم من دیدم دیگه کشش ندارم ادامه بدم

من متولد ۷۳ مجردم خیلی خیلی خیلی زندگیم خوب بود یهو بد شد...به ناامیدی مطلق رسیدم کارمو داشتم وضع مالیم خوب بود کلی خواستگار داشتم ایمانم قوی بود انگیزه و اراده داشتم 

الان هیچ کدوم اینارو ندارم... تازه ازمون استخدمی شرکت کردم کلی هم نذر کردم اما امید ندارم که قبول بشم من کنار دریا میرم باید اب ببرم

هرروز کلی رزومه میفرستم هیچ جا زنگ نمیزنن 

وضع مالیم بهم ریخته یه روزی پول پارو میکردم اما الان هیچی حتی هزار تومن

یه خواستگاری داشتم که ۲ماه روز اشنا شدیم سه روز قبل عقد بهم زدم... به دلیل اعتقادی و فرهنگی 

از نظر روحی افتضاحم

هیچ مهارت و پولی هم ندارم که خودم سرگرم کنم

چیکار کنم....

ببخشید اگر حال شما رو گرفتم

زندگی بالا پایین زیاد داره 

اما میگذره

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از مطالعه شروع کن . 

تا پیاده روی روزانه این دو تا رو روتین داشته باش تا حالت بهتر بشه .‌

توی احتماع حضور داشته باش تا بیشتر دیده بشی حتی اکر شده منشی و فروشندگی و ..... هم شغل داری و هم دیده میشی 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
نمیتونی فعلا از پدرت پول بگیری؟  تا وقتی که سرکار رفتی

بابام بنده خدا حمایتم میکنه منتها من نمیخوام و نمیتونم ازش بگیرم روم نمیشه چون همیشه مستقل بودم بهش بدهی هم دارم و اونم خرجش زیاده

بابام بنده خدا حمایتم میکنه منتها من نمیخوام و نمیتونم ازش بگیرم روم نمیشه چون همیشه مستقل بودم بهش ...

ایشالا کارت جور میشه تو خونه خواهر و برادر مجرد نداری که باهاش درد و دل کنی مشورت بگیری

ایشالا کارت جور میشه تو خونه خواهر و برادر مجرد نداری که باهاش درد و دل کنی مشورت بگیری

همشون ازدواج کردن مشورت کردن باهاشون دردی ازم دوا نمیکنه هیچ بدتر به غصه اونا اضافه میکنن همشون مسئله های خودشون دارن