2777
2789
اگه همشگرسنته و غذا دلت میخواد، اگه عاشق قورمه سبزی و ترشی و انار و لواشکی الان، اگه بالا نمیاری ولی ...

والا من همش گشنه بودم طوری که ناهار میخوردم نیم ساعت بعدش ضعف داشتم اصلا تهوع نداشتم خیلی هم زیبا شدم پوستم عالی و روشن صورتم پر شده از شیرینی هم بدم می اومد ولییییی بچم دختره😁

یاد خدا آرام بخش دلهاست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من همش گشنه بودم طوری که ناهار میخوردم نیم ساعت بعدش ضعف داشتم اصلا تهوع نداشتم خیلی هم زیبا شد ...

خدا حفظش کنه براتون💕😄

مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها
والا من همش گشنه بودم طوری که ناهار میخوردم نیم ساعت بعدش ضعف داشتم اصلا تهوع نداشتم خیلی هم زیبا شد ...

ااین علائمم نداشتین

۱_ از خونتون بدون بیاد

۲_ به شوهرتون ویار داشته باشین و نخواست ببینینش

مادر پسر علاقه ی خاص و حس دوست داشتن نسبت به همسرش پیدا میکنه، این چطور بود برای شما؟

مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها
خیلی تغییر خاصی ندارم  دستام خشکه همش ادراری زیاد شده وزنمم زیاد شده

دست خشکم از نشانه های بارداری پسره

ااین علائمم نداشتین ۱_ از خونتون بدون بیاد ۲_ به شوهرتون ویار داشته باشین و نخواست ببینینش مادر پ ...

باور کن از زمانی که باردار شدم‌انقدرررر به همسرم وابسته شدم و عشقم بهش زیاد شده و دوسش دارم ...البته قبلا هم همیجور بوده ولی الان بیشتر😍😍😍نمیدونستم عشق و احساس هم یکی از علائم بارداریه😊

از خونمون بدم نمیومد ولی تا قبل از ۳ماهگی حالم یه جوری میشد توخونه دل آشوب بودم خفه میشدم ولی میرفتم بالاپشت بوم هوا میخورد به سرم بهتر میشدم😀

یاد خدا آرام بخش دلهاست