2777
2789
عنوان

خونه دار شدن

14363 بازدید | 73 پست

بچه ها بیاین تجربه هاتونو بگید ببینم چطوری صاحب خونه شدین.

ما یه سال و نیمه ازدواج‌کردیم اجاره نشینیم تو یه خونه ۵۵ متری وسیله هامو بزور جا دادم خیلی دلم میخواد خونه بخریم یکم طلا اینا داریم خواستیم وام مسکن بگیریم کلا ۳۲۰ میلیون میدن اونم ۵ ساله ماهی ۶ تومن😭حداقل ۳ تومن میشد🥲🥲🥲🥲

نمیدونم چیکار کنم گفتیم حداقل یه وام دیگ برمیداشتیم بجز وام مسکن حداقل ۶۰۰/۷۰۰میلیون میشد پولمون ولی قسطش خیلی زیادتر میشه خیلی غصه میخورم🥲

بیاین بگید ببینم شما چطوری صاحب خونه شدین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا ما الان چندین ساله مستجریم تا بابام خواست بخره قیمتها چند برابر شد ایشالا هممون خونه دار بشیم😉😉

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 

سلام ، من که اومدم خونه بخت ۳ سال پیش، شوهرم خونه تو روستا درست کرده بود که زمینش ارزونتره.....الان کم کم به فکر اینیم که از این خونه اقساطی ها بخریم که یکمیش پیش پرداخته....به بنگاه بگید معرفی میکنند خونه های اقساطی رو

غصه نخور. ‌‌‌‌‌‌‌ماهم خونه نداشتیم. با قسطی ماه هفت و نیم که شوهرم شیش تومن میگیره. بهترین جهاز رو سه سال کشوندم اینور اونور. ما اذکاری و سوره برای خونه دار شدن مون خیلی تاثیر داشت بخونید حتما. هرشب واقعه و ذاریات. هرروز اذکار یا وهاب و یا رزاق. بعد نمازها آیت الکرسی و آیه و من یتق الله.... سوده طلاق آیه دو و سوم. دعای معراج دعای گنج العرش. حدیث کسا دعای نور. اذکار صلوات استغفرالله یامهدی ادرکنی یا جواد الائمه ادرکنی یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین. صراط علی مستقیم صراط مالک یوم الدین اللهم ایاک نعبد و ایاک نستعین

بستگی داره گدوم شهری..مثلا ما الان توی تهران..شهرستان قدس...هستیم..ی خونه ۶۰ متری خریدیم ۲۰ روز دیگه جابجا میشیم..۷۰۰ تومن خریدیم...۲۵۰ ماشین فروختیم‌.۲۰۰ پول پیش داشتیم..۵۰ طلا فروختم..۲۰۰ هم قرض کردیم..۵۰ از خانواده شوهرم..۱۵۰ هم از شوهرخواهرم..ک قرار بود خونشو بده رهن ۲۰۰ و ۳ اجاره..بخاطر ما داد ۳۵۰ رهن ب ما گفت ۱۵۰ میدم بهتون اون ۳ تومن اجاره رو شما بدید ب من...حالا ما اینجوری صاحب خونه شدیم..تا وقتی ک ۱۵۰ رو برنگردونیم انگار داریم ماهی ۳ کرایه میدیم..از اینورم ماهی ۳ تومنم قسط جداگونه داریم..دیگه خونه خریدن خیلی سختی میخاد...

این ۱۵۰ و ۵۰ خانواده شوهرمو هم ایشاله هر وقت ارث شوهرمو دادن پس مییدیم..تو مرحله انحصار ورثه س

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم
ما هم فکر خرید خونه هستیم  میشه بپرسم به جز وام مسکن چه وام دیگه ای میخواستید بگیرید که گفتی ق ...

نمیدونم خودمم گفتم بجز وام مسکن شاید همینجوری وام میدنا بانکا از اونا بتونیم برداریم

ما هم فکر خرید خونه هستیم  میشه بپرسم به جز وام مسکن چه وام دیگه ای میخواستید بگیرید که گفتی ق ...

خونه سنددار بگیری میتونی رو سندشم وام بگیری

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم