2777
2789

سلیقه ای منم دوسدارم بچه دار شدم پسر شد بزارم کمیل قدیمیه ولی خب من دوس دارم حتما هم میزارم چندین ساله هم دارم میگم ک‌ کمیل میخام بزارم

شدم اون ادمی که اگه یه روزم نباشم همه میگن اگه مرد راحت شد 🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلیقه ای منم دوسدارم بچه دار شدم پسر شد بزارم کمیل قدیمیه ولی خب من دوس دارم حتما هم میزارم چندین سا ...

خیلی قشنگه که

منم اسمی که برا پسرم انتخاب کردیم بعضیا میگن قدیمی یا قشنگ نیست ولی من دوسش دارم

سلیقه ای منم دوسدارم بچه دار شدم پسر شد بزارم کمیل قدیمیه ولی خب من دوس دارم حتما هم میزارم چندین سا ...

معنیش چیه

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

پریزاد خیلی نازه اینکه سلیقه ی جفتتون هم یکیه که عالیه 

منم خيلي دوسش دارم اما تو يه تاپيك سال ٩٧ خوندم همه ميگفتن واي ترسناكه و ياد جن افتاديم و اين حرفا و واقعا واسه مادري كه انتخاب كرده بود و اين حرفارو ميگفتن غصه خوردم 

اما ما حتي هنوز تصميم هر فعلا نداريم فقط اسم را انتخاب كرديم

منم خيلي دوسش دارم اما تو يه تاپيك سال ٩٧ خوندم همه ميگفتن واي ترسناكه و ياد جن افتاديم و اين حرفا و ...

پس باید راجب پریام همینو بگن

پریسا

پریناز:/

شدم اون ادمی که اگه یه روزم نباشم همه میگن اگه مرد راحت شد 🥀
منم خيلي دوسش دارم اما تو يه تاپيك سال ٩٧ خوندم همه ميگفتن واي ترسناكه و ياد جن افتاديم و اين حرفا و ...

اصلا ب حرف بقیه توجه نکن اونموقع هم طبیعتا نظرات و طرز فکرا متفاوت بود الان برو ببین چ اسمای عجق وجقی که نمیزارن 

پریزاد هم خوش آواس هم معنی قشنگی داره 

انشالله که به موقعش صاحب بچه بشین و پاقدمش خیر باشه براتون❤

اصلا ب حرف بقیه توجه نکن اونموقع هم طبیعتا نظرات و طرز فکرا متفاوت بود الان برو ببین چ اسمای عجق وجق ...

مرسي از شما و مهربونيتونو ادب و فرهنگ تون

انشاالله بهترينا واستون تو زندگي رقم بخوره😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻