2789
عنوان

ب شدت گشنمه 😐

415 بازدید | 51 پست

خواهر شوهرم اومده خونمون میخواد برام شام درست کنه از ساعت 4 تو آشپزخونه درگیر آشپزیه هنوزم هیچی نپخته برنجشم دم نداده 

امشب قراره من گشنگی بکشم تا صب😐😐

ضمنا من الان شام میخورم که ساعت 10 و 11 املت بخورم 😂😂😂

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فعلا که شام آماده نشده املت باید بخوریم شام رو شب بخوریم 😂😂

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
فعلا که شام آماده نشده املت باید بخوریم شام رو شب بخوریم 😂😂

😂😂😑

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
😂😂۲بار شام میخوری.حتما ازونایی هستی ک هرچی بخوری چاق نمیشی

من صب ساعت 6 صبحونه میخورم ساعت 9 دوباره میان صبحونه میخورم ساعت 12 ناهار میخورم ساعت 3 میان ناهار میخورم ساعت 6 شام میخورم ساعت 10 میان شام میخورم کلا خیلی خفن هستم 😂😂

😂😂۲بار شام میخوری.حتما ازونایی هستی ک هرچی بخوری چاق نمیشی

بشدت لاغرم نمیدونم چیکار کنم چاق شم؟ 😂 فرمولی ندارین

من صب ساعت 6 صبحونه میخورم ساعت 9 دوباره میان صبحونه میخورم ساعت 12 ناهار میخورم ساعت 3 میان ناهار م ...

میشه بگی چند کیلویی😅

(درخواست دوستی نده ک ب هیچ عنوان قبول نمیکنم) میگه ک آقای قاضی چشاش سگ داشت منم ک ایت باز😆❤