2777
2789
عنوان

ب شدت گشنمه 😐

413 بازدید | 51 پست

خواهر شوهرم اومده خونمون میخواد برام شام درست کنه از ساعت 4 تو آشپزخونه درگیر آشپزیه هنوزم هیچی نپخته برنجشم دم نداده 

امشب قراره من گشنگی بکشم تا صب😐😐

ضمنا من الان شام میخورم که ساعت 10 و 11 املت بخورم 😂😂😂

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا که شام آماده نشده املت باید بخوریم شام رو شب بخوریم 😂😂

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
فعلا که شام آماده نشده املت باید بخوریم شام رو شب بخوریم 😂😂

😂😂😑

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
😂😂۲بار شام میخوری.حتما ازونایی هستی ک هرچی بخوری چاق نمیشی

من صب ساعت 6 صبحونه میخورم ساعت 9 دوباره میان صبحونه میخورم ساعت 12 ناهار میخورم ساعت 3 میان ناهار میخورم ساعت 6 شام میخورم ساعت 10 میان شام میخورم کلا خیلی خفن هستم 😂😂

😂😂۲بار شام میخوری.حتما ازونایی هستی ک هرچی بخوری چاق نمیشی

بشدت لاغرم نمیدونم چیکار کنم چاق شم؟ 😂 فرمولی ندارین

من صب ساعت 6 صبحونه میخورم ساعت 9 دوباره میان صبحونه میخورم ساعت 12 ناهار میخورم ساعت 3 میان ناهار م ...

میشه بگی چند کیلویی😅

(درخواست دوستی نده ک ب هیچ عنوان قبول نمیکنم) میگه ک آقای قاضی چشاش سگ داشت منم ک ایت باز😆❤