2777
2789
عنوان

چقد خوبه این حس

317 بازدید | 21 پست

بعد یه مدت خیلی حرص خوردن سر یه مسئله ای و خیلی فکر مردن و گریه و حساس بودن ، خسته شدم و الان هیچی انگار نمیتونه ناراحتم کنه ، هیچی رسما به هیچ جام نیست ، فقط به فکر اینم بهم خوش بگذره حالم خوب باشه ، کسیم بره رو مخم دیگه تحمل نمیکنم میشورمش میزارمش کنار ، این حس و خیلی دوسدارم ، هر چند توی خوشحالی هم چیزی خوشحالم نمیکنه اما بهتر از ناراحت بودنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم یه مدتیه گه زندگیم خیلی داغون شده

نمیدونم چی شد

همه منو به شادی و سر و صدا کُن میشناختن ... ولی الان یک ساله که هیچ چیزی حالم رو خوب نمیکنه🥲

و ما در آغوش خدا دوباره جوانه خواهیم زد #زن_زندگی_آزادی
چرا

خودمم نمیدونم چرا و چطور ...(÷

ولی از ۹ سالگی یکم این مشکلات رو مثل گریه کردن زیاد رو داشتم ولی کسی جدی نمیگرفت

میگفتن واسه سن بلوغه و فلان

من بچه بودم یه اتفاق هایی افتاد که یکم از حدظرفیت من دور بودن چون من خیلیییی روحیم ضعیفه و خیلی زود رنج هستم.

الان به جایی رسیدم همه بهم میگن برو مشاوره ولی جالبیش اینه که هیچ دلیلی ندارم. فقط نمیخوام دیگه نفس بکشم هیچ روزی نیست که از زنده بودنم خوشحال باشم🥲

خودمم نمیدونم چرا و چطور ...(÷ ولی از ۹ سالگی یکم این مشکلات رو مثل گریه کردن زیاد رو داشتم ولی کسی ...

عزیزززم چقد جالت مث منه ، منم میخوام برم پیش مشاور ولی نمیدونم چی بگم از کجا بگم ..چقد حس بدیه ادم دوسداره بمیره یجوریه انگار اصلا وجود نداری هیچیو حس نمیکنی مث روح

منم دقیقا به این حس رسیدم،یه زمانی اون قدر سختی کشیدم الان به اصطلاح پوست کلفت شدم و سختی رو از رو بردم،عین خیالم هم نیست،نمیدونم چه حسی یه،ولی دیگه چیزی ناراحتم نمیکنه 

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

منم دقیقا به این حس رسیدم،یه زمانی اون قدر سختی کشیدم الان به اصطلاح پوست کلفت شدم و سختی رو از رو ب ...

بنظرم ک حس خیلی خوبیه واقعا ، قسمت بدش اینجاس شاید چیزی زیاد خوشحالتم نکنه 

عزیزززم چقد جالت مث منه ، منم میخوام برم پیش مشاور ولی نمیدونم چی بگم از کجا بگم ..چقد حس بدیه ادم د ...

دقیقا منم اینجوریم نه خوشی رو احساس میکنم نه غم. کاملا بی حس شدم 

دلیلش رو هم نمیدونم . فقط زنده بودنم داره اذیتم میکنه 

هم سن و سال هام همه تو فکر ازدواج و دانشگاهن ولی من از هردوشون بدم میاد

به خودم میگم فک نکنم تا آخر عمرم بتونم به کسی جواب مثبت بدم و تشکیل زندگی بدم ...

بنظرم ک حس خیلی خوبیه واقعا ، قسمت بدش اینجاس شاید چیزی زیاد خوشحالتم نکنه 

به نظر من حس خوبیه چون سختی که فکر نمیکردی ازش سالم بیرون بیای رو گذروندی،و دیگه حتی چیزی نیست که ناراحتت کنه،چون حتی بزرگتر از اون سختی رو رد کردی هیچیت هم نشد،نمیدونم یه حس خاصیه نمیشه زیاد توصیفش کرد،حس معلقی نمی‌دونم حسی که به یه جایی برسی که دیگه هیچی ناراحتت نکنه

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

دقیقا منم اینجوریم نه خوشی رو احساس میکنم نه غم. کاملا بی حس شدم  دلیلش رو هم نمیدونم . فقط زن ...

اینا دقیقا افکار منم هست ، ادم هیچ جوره نمیتونه از این حس خلاص شه لامصب 

اینا دقیقا افکار منم هست ، ادم هیچ جوره نمیتونه از این حس خلاص شه لامصب 

دقیقا میتونم حس شما رو درک کنم🥲

امیدوارم این حس هم از شما و هم از من روزی بره🙂🙏🏻

به نظر من حس خوبیه چون سختی که فکر نمیکردی ازش سالم بیرون بیای رو گذروندی،و دیگه حتی چیزی نیست که نا ...

اره اب از سرگذشتنه ، یجورایی ادم میگه بالاتر از سیاهی رنگ نیست من تهشو دیدم سیاه ترین روزا و شرایط .. ولی ادم و تو سن پایین یکم مث ادمای  سن بالا میکنه ، خیلی از چیزایی ک برای ادما مهمه دیگه برای تو مهم نیست ، خیلی چیزا جذابیتشو از دست میده ، نگاهت دیگه سطحی نیست