2777
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 86 پست
الان نمیبینه اون زمان.

شکرخدا که الان نمی‌بینه چون واقعا تاثیر منفی داره بنظر من حق داری نگران باشی و پیگیر ولی فقط میتونم اینو بگم بجای ترس و فکرای بد دنبال راه چاره باش‌ یبار من خیلی ناراحت بودم که پسرم حتما اتیسم داره و پیشرفت نمیکنه مربیش گفت دنبال اسم مریضی نباش هرچی که هست دنبال درمان باش و کوتاه نیا همینم شد کفش آهنی پوشیدم تو راه کلاسا

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

پسر من بعد از واکسن یکسالگی یک هفته تب کرد چهل درجه نه یا سرم نه شیاف با هیچی حتی 39هم نمیشد ال پی ک ...

الان برا شما تشخیص اوتیسم ندادن؟

پسر منم انگار با واکسن ۳ تا مریضی داشت توی ۳ ماه.

بعد اینا دیگه عوض شد

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شکرخدا که الان نمی‌بینه چون واقعا تاثیر منفی داره بنظر من حق داری نگران باشی و پیگیر ولی فقط میتونم ...

من نگران ایندشم.

بعد اینکه ما نباشیم چکار میکنه ؟ اصلا تنها دلخوشیم و چیز خوب زندگیم پسرم بود تو این سالا که عمر کردم والا اینم که اینجور.

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
الان برا شما تشخیص اوتیسم ندادن؟ پسر منم انگار با واکسن ۳ تا مریضی داشت توی ۳ ماه. بعد اینا دیگه ع ...

نه عزیزم پسر من تشخیص نگرفت کلا دکتر اصلا چیزی نگفت گفت زیر سه سال حتی برچسب تشخیص نمی‌زنیم ببر گفتار و کاردرمان ببینیم چطور میشه شرایطش که دکترش الان صلاح دیده کلا کلاسا قطع شده 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

من نگران ایندشم. بعد اینکه ما نباشیم چکار میکنه ؟ اصلا تنها دلخوشیم و چیز خوب زندگیم پسرم بود تو ای ...

نگران نباش ایشالا مشکلی ندارن که از آینده خبر نداریم که ما

نگران نباش ایشالا مشکلی ندارن که از آینده خبر نداریم که ما

انشاالله

علائمش چیه؟ خیلی نگرانم

سلام .تی وی گوشی اهنگ کتاب ‌اسباب بازی م‌وزیکال روقطع کنید ‌.و ویس های ولا موسوی گوش کنید .بارون ایشون درمان کنید

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
مثلا بگم دست نزن.نگام میکنه میخنده و کارش رو انجام میخنده هی هم برمیگرده نگا میکنه بهم. قبلا میگفتم ...

اینکه خیلی طبیعیه دختر منم از عمد هاااا کارهایی ک می‌دونه جیزه نگاه من میکرد یک لبخند میزد ک‌منو نرم کنه و انجام میداد ولی الان باز فهمیده تر شده انجام میده میگه جیزه خخخ

سلام خانم خوبین ،پسرتون چطور شد ؟

سلام نمیدونم والا کاراش میره و میاد