2777
2789
عنوان

خانمای متاهل ۳۰ ب بالا لطفا

210 بازدید | 29 پست

اگه محل کار داداشتون نزدیک شما باشه و انتظار داشته باشن هرروز یا در هفته ۳ یا ۴ بار نهار بیاد خونه شما 

در حالی ک شما هم بچه مدرسه ای داری و گاهی اوقات برای نهار هم شوهرتون خونه باشه 

و برادرتون خیلی پرخور باشه 

برادرتون زن نداره؟

اگه داره قطعا باید غذا درست کنه شوهرش ببره سر کار

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این اوضاع و احوال اقتصادی آخه؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

چ اشكال داره

تو ك برا ٣ نفر درست ميكني

برا ٤ نفر درست كن

ولي باهاش رودربايستي نداشته باش

هرچي خودتون خورديد اونم ميخوره

يا مثلا داره مياد بگو فلان چيز تموم شده بخر

كسي ك ٤ روز در هفته مياد مهمون نيس صاحب خونس

اگه وضع مالیت بد نیست 

چه اشکال داره 

من خوشحالم میشم بیان خونم 

ولی سخت هم نمیگرم هر چی برای خودمون باشه اونم بخوره 

ولی بهداشت رو خودت بگو که دستات روبشور دیگه رودربایسی که با داداش نداری 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
نه مجرده  ببخشید منم حساس و وسواس دارم  دستاشو نمیشوره  کلا بهداشت ضعیف

با برادر مجرد راحت تر میشه صحبت کرد شوخی شوخی بهش بگو میکروب نباش دستاتو بشور ویروس خان 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد