2789
عنوان

امپول hcg

94 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من روز ۱۶پریودم امپول hcg دوز۵۰۰۰زدم ولی الان ۶ روز میگذره ازش و روز ۲۲ پریودیم هست و درد خیلی زیادی دارم امروز دردش مثل درد پریودی بود و کمر درد و پا درد شدید داشتم و زیر دلم و لگن هم تیر میکشید . بنظرتون ابن حالات طبیعیه؟ یا به دکتر مراجعه کنم؟

به امید روزی که همه ی زنان چشم به انتظار مادر بشن

عزیزم این آمپول چرا زدین؟

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برای بارداری

شما چند وقته اقدامین؟

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️
یک سال و نیم

عزیزم این ماهی مطمعا باش که حامله ای

انشاالله امیدم به خداست

ببخشسد اگر دوستداشتین جواب بدین شما چند سالتونه؟