2777
2789
عنوان

اندومتریوز

168 بازدید | 17 پست

سلام.من رفتم سونو بهم گفته کیست ۳ سانتی داری از نوع اندومتریوما.باید سریع باردار بشی وگرنه ریسک ناباروری داره.ضخامت اندومتر هم ۲۰ میلی متر بود که گفت برای روز ۱۵ سیکل خیلی زیاده.موندم چیکار کنم‌.شرایط زندگیمم جوری نیست که بتونم باردار شم.هم خودم دانشجوام شهر دیگه و همش تو رفت و آمدم هم مادرشوهرم به شوهرم وابسته اس و همسایه هم هستیم همش چسبیده به شوهرم.شبا هم تنهاست یه شب درمیون باید بره پیشش بخوابه منم تو خونه تنها.زندگیمون شده دعوا به خاطر کارای مادرش.خواهربرادراشم همه بی مسئولیت.مشاوره رفتم گفته به هیچ وجه فعلا بچه دار نشین تا ببینی رفتاراشون بهتر میشه یا نه.از اون طرف دکتر زنان میگه حامله شو.گیر کردم این وسط.به نظرتون چیکار کنم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عجب از یه مادر بعیده این حرکات اگر میتونید خونتون رو جابجا کنید یه جای دورتر خونه بگیرید وگرنه این ر ...

منم خیلی به این فکر افتادم.منتها شوهرم باورای مذهبیش اجازه نمیده که از مادرش دور بشه.میگه خدا رو خوش نمیاد مادرمو ول کنیم بریم‌.ولی خدارو خوش میاد که منو اذیت کنه!!

بنظرم هر چه زودتر تکلیفت رو با خانواده شوهر مشخص کن ازشون فاصله بگیر دو نفره هاتون رو تقویت کن اگه تونستی خونه هم جدا شو بعد باردار شو متخصص زنانم درست گفته اون مشاورم همینطور..وضعیت زندگی ت رو خودت بهتر میدونی اگه بخوای ادامه بدی بچه هم باید بیاری

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
بنظرم هر چه زودتر تکلیفت رو با خانواده شوهر مشخص کن ازشون فاصله بگیر دو نفره هاتون رو تقویت کن اگه ت ...

خیلی تصمیم گیری برام سخت شده.شوهرم قول داده که باهمه خواهر برادرا حرف بزنه ازشون بخواد که تقسیم کار کنیم.الان فقط ما و یکی از جاریام مسئولیت رو دوشمونه.یه شب در میون.بقیه خودشونو کشیدن کنار

خب بقیه بچه هاش کجان؟مادرش شوهر ندارن؟

پدرشوهرم ۷-۸ ساله فوت شده.بقیه بچه ها هم بیشترشون شهرای دیگه زندگی میکنن یه جورایی خودشونو راحت کردن.یکی از خواهرشوهرامم با اینکه شهر خودمونه اصلا به مادرش سر نمیزنه.فقط شوهر من و یکی از داداشا یه شب درمیون میرن پیش مادرش

بارداری عقب ننداز رخودم بعد 6سال با کلی درد سر های زیاد باردار شدم اگر با شوهرتون اختلاف جدی  ندارید عقب نندازید اصلاا

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🥀

خیلی تصمیم گیری برام سخت شده.شوهرم قول داده که باهمه خواهر برادرا حرف بزنه ازشون بخواد که تقسیم کار ...

اونایی که نمیتونن بیان بجاش پول بدن سهم اونا رو پرستار بگیرین بره پیش مادرشوهرت

اگه مادرشوهرت اذیتت میکنه یه بهونه جور کن از اون خونه برید

بارداری عقب ننداز رخودم بعد 6سال با کلی درد سر های زیاد باردار شدم اگر با شوهرتون اختلاف جدی  ن ...

شوهرم خودش خوبه ولی گیر کرده بین مادرش و من.مادرش مدام رو اعصابشه.همش میگه باید بیای پیش من باشی.دو ساعت ما خونه خودمون باشیم به شوهرم زنگ میزنه که پاشو بیا اینجا من تنهام.به من انقدر حسودی میکنه انگار من زن دوم شوهرمم اون زن اوله.هرچی برای من بخره باید برای اونم بخره.با این که ۷۰سالشه مثل بچه هاست رفتارش

اونایی که نمیتونن بیان بجاش پول بدن سهم اونا رو پرستار بگیرین بره پیش مادرشوهرت اگه مادرشوهرت اذیتت ...

منم همینو گفتم به شوهرم ولی انقدر بهش برخورد.گفت مگه مادر من بی کس و کاره که پرستار بگیریم؟

تنها راهی که دارم اینه همون جایی که درس میخونم طرحمم شروع کنم برم سرکار چون رشته ام طرح اجباری داره.شوهرمم مجبور بشه بیاد

منم همینو گفتم به شوهرم ولی انقدر بهش برخورد.گفت مگه مادر من بی کس و کاره که پرستار بگیریم؟ تنها را ...

الان به خانواده خودتم نزدیکی؟

بگو اتفاقا پرستار خانم مهربون دلسوز بیاد مادرت از تنهایی درمیاد بگو منم یه دختر با هزار امید اومدم خونه ی تو اینجوری که نمیشه همش منو تنها میذاری یه مشت از این حرفا بزن دلشو بدست بیار که واسه مادرش پرستار بگیرن هر از گاهی خودشون سر بزنن هزینه ش هم بین همه