بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر بیشعور خدا لعنت کنه این آدمارو اصلا ب کسی چه ربطی داره... نمیشه حرف زد یکی بود اسمش پرتقال زده ...
من فحش دادم ؟ یکی داشت بدو بیراه میگفت من گفتم چرا فحش میده گفتم شما الان عصبانی هستین چرا اون دیگه فحش میده. بعدش هم گفتم برو بهزیستی هم بهت حقوق میدن هم کار میدن . من فحش ندادم. احتمالا اشتباه دیدین . کاربر دیگه ای بود شما فکر کردین من بودم .
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
مگه من چی گفتم اصلا بگم چیری مگه شما و خانوادهات ن چیزی گفتم نمیشه سوال پرسید
تو سوال پرسیدی منم گفتم گفتی پدر و مادر نداری گفتم این راهش نیست هم خودت و هم مردمو بدبخت میکنی . من فحش ندادم اگه دادم باشه الهی بمیرم. ولی من فحش ندادم. اگه فحش داده بودم درخواست دوستیت رو قبول نمیکردم. مطمئنم منو با به کاربر دیگه اشتباه گرفتی .
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃