2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 18 پست
بچه ندارم 5 ساله ازدواج کردم بله تنبل هست میخواد همش بخوابه الانم این خرفا رو زد راحت خوابید...&nbs ...

به خانوادش صحبت کن یاکسی ک ازش حرف شنوی داشت باش بگومن طلاق نمیگیرن چون زندگیمودوسدارم بعدشم به اطرافیانم چس بگم بخاطرگرونی وتنبل بودنش توافقی طلاق گرفتیم کی حرفموباورمیکنه همه میگن کل ملت همین مشکلودارن چجورتونستن زندکی کنن شمانتونستیدبگواگ غیرت داری ک بهت برمیخوره میرم سرکارخودت بروپس بگوجفتمون کارمیکنیم زندگیمون ک روبه راه شدمن دیگ نمیرم سرکار

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍🍃
بچه ندارم.  5 ساله ازدواج کردم.  خیلی خیلی همدیگه رو دوست داریم.  البته من بیشتر د ...

بگو زندگی بالاپایین داره!! انقدر راحت خودتو نباز!! توکلت به خدا باشه!

همه ما آدما که از اول پولدار و خوشبخت نبودیم!! تنبلی کردن و زانوی غم بغل گرفتن یعنی ناشکری کردن!!

خیلیا کلیی سرمایه دارن ولی سلامتی ندارن آرامش ندارن!

بهتره آدم قانع باشه همیشه آروم آروم پیشرفت کنه!

یکم با این حرفا مخ شو بزن بچسبه به زندگیش غیرتیش کن😂😁

الان وضو گرفتم سر نماز دعات میکنم عزیزم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بگو زندگی بالاپایین داره!! انقدر راحت خودتو نباز!! توکلت به خدا باشه! همه ما آدما که از اول پولدار ...

دعا میکنم مشکلت حل بشه رابطه تون صمیمی تر بشه و سال دیگه این موقع سه نفره بشین😗😍💙

بله داره دو ماه پیش خودکشی کرد با اورژانس بردمش بیمارستان تا مرخص بشه از نگرانی خودم مردم.  ال ...

آره مطمئن باش همه ی این حالتهایی که گفتی کاملامشخص طرف افسردگی داره،بهترین کاربه نظرمن اینه که تامیتونی بهش محبت کن بگردیه مشاورخوب باقیمت مناسب پیداکن راضیش کن بره مشاوره اصلاهم بهش سرکوفت اینانزن سعی کن یه ساعتهایی توروزباهم برین بیرون پیاده روی عصرهاچای دم کن صداش کن باهاش بشین چای بخورحرف بزن و...همین کارهای به ظاهرکوچیک باورکن خیلی به بهترشدن حالش کمک میکنه