2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از گوگل پلی برنامه ورزش بانوان داشتم خیلی عالی بود کلی عرق میکردم و چربی‌سوزی داشتم

همه میگفتن لاغر شدی 

بارداری فعلا جلومو گرفته

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

چه خوب تاثیر داشته؟

من چاق نیستم برا لاغر شدن باید رژیم گرفت اما چون ماهیچه هام ضعیف بودن زانوهام‌و‌مفصلام وقتی بهش یکم فشار میاوردم درد میکرد الان خدارو شکر قویتر شده و احساس سبکی میکنم بدنم سفت شده و‌درد مفصل زانوم خیلی کم و حتی از بین رفته اگر بخوای لاغر بشی از نوع پر جنب و جوشش انتخاب کن 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل
اره عزیزم ولی من لاغر کردم الان دنبال فرم هستم

خب فرم دهی هم داره دیگه اتفاقا منم دلم میخواست مثلا سینه هام سفت تر باشه یا یکم باسن داشته باشم 

برای همه اینا ورزش خاص تو خونه داره بدون هیچ وسیله خاصی تهش یه صندلی میخواد

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

چقدر عالی ن عزیزم منم دوس دارم بدنمو فرم بدم

برا فرم دادن همین حرکات کششی و پیلاتس خیلی خوبه من قشنگ الان احساس میکنم که بدنم داره فرم میگیره باید پشتکار داشته باشی البته هفته ای یکی دو روز میتونی استراحت کنی چون بعضی روزها تمرینات کششی باعث میشه فرداش احساس کوفتگی بکنی 

برا فرم دادن همین حرکات کششی و پیلاتس خیلی خوبه من قشنگ الان احساس میکنم که بدنم داره فرم میگیره بای ...

اره دقیقا موافقم کاش میرفتم باشگاه ولی میترسم چون شاغلم تنبلی کنم

برا فرم دادن همین حرکات کششی و پیلاتس خیلی خوبه من قشنگ الان احساس میکنم که بدنم داره فرم میگیره بای ...

اولش احساس کوفتگی داره مخصوصا اگر ورزش نکرده باشی ولی به مرور خوب میشه نکته مهم گرم کردن اول کار و سرد کردن بدن در آخر کار هست

اره دقیقا موافقم کاش میرفتم باشگاه ولی میترسم چون شاغلم تنبلی کنم

اتفاقا منم چون برا باشگاه رفتن تنبل بودم انتخاب کردم تو خونه ورزش کنم درست از همون روز که میخواستم باشگاه ثبت نام کنم شروع کردم تو خونه ورزش کنم البته همیشه تایم مشخصی ورزش میکنم که ولش نکنم الان تقریبا ۲۰روزه