2777
2789
عنوان

جاری مرموز🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 28 پست
هر دفعه فقط میره سرم وصل میکنع میاد . معلومه سالم هست چند بار من اینو بردم 

سرمش چیع.

اخه الکی که سرم وصل نمیکنن 

پایین پایینش باید اسهال داشته باشی که برات وصل کنن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
😂😂😂بخاطر همین از جاری شدن خوشم نمیاد کاش جاری دار نشم

منم از جاری اصلا خوشم نمیاد چون جاری خیلی خیلی بدی دارم ولی حسودم نیستم

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان زن داداش تو بگه امین خوبه؟ 

اگه در حقش بدی میکنم اره بگه امین اگه تو کاراش دخالت کنم تو خریداش تو مهمون امدناش گیر بدم انشاالله خدا منو بکشه

تمام شدم نعلت به هرچی تنهایی🚶‍♀️
وای نگو اینجوری  چجور دلت میاد

بخدا خسته شدم از این قوم تا یکی بیاد خونمون خواهر شوهر زنگ میزنه چرا اومد چه خبره اونجا تا یه چیزی میخرم برا بچه‌ها چ قد خرج می کنی چرا خریدی تا بچه‌ها رو ببرم بیرون همه فرقه گذاشتن که چرا رفت 😭😭😭😭

میزنن خواهرم هر روز میزنه خودش رو .. میه سر گیجه دارم

عه وا جدی😬

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
بخدا خسته شدم از این قوم تا یکی بیاد خونمون خواهر شوهر زنگ میزنه چرا اومد چه خبره اونجا تا یه چیزی م ...

مجبورنیستی جوابش رو بدی 

هروقت زنگ بزن بگو متوجه نشدم و دستم بند بود و فلان 

اه چقد بعضیا رو مخن 

میشه برای روح پدرعزیزم یه صلوات بفرستین؟🥺

مجبورنیستی جوابش رو بدی  هروقت زنگ بزن بگو متوجه نشدم و دستم بند بود و فلان  اه چقد بعضی ...

👌 برا همین از هرچی فامیل از شوهره بدم میاد💔

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792