2777
2789
عنوان

⭕ نی نی یار پنج ⭕

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 90 پست
من نمیدونم دلیل هم ثبت نشده فقط ثبت شده توهین با کسی بحثتون شده بود؟

نی نی یار امشب گیس و گیس کشی داریم تو سایت بمونید منو نی نی یار شبو از هم جدا کنید 😅

یعنی کاربریم بر نمیگرده؟

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا باز میکنم بهم بگو

سلام من دوتا تایپک دارم که میخوام حذف بشن شخصی نیستن ولی لینک چالش ناشناس دوس ندارم بمونه چ زمانی نی نی یار حذف هستن و چ روزی؟؟ آیا پاک میکنن؟

بعدش من اطلاعات کاربریم نمیاد بالا ک بخوام بقیه تایپک هام رو قفل کنم یا عکس برا پروفایلم بگذارم من کاربر قدیمی هستم لطفا جواب گوی این اختلال ها باشید واقعا سایت خیلی خوبیه چرا رسیدگی نمیشه

مجرد،مرد🙏کاربری کیا ۳۶۵ سابق... t.me/alimoeini365

@نی_نی_یار_3     سلام ایشون می خواهند تعلیق بشن. ممنون

سلام من دوتا تایپک دارم که میخوام حذف بشن شخصی نیستن ولی لینک چالش ناشناس دوس ندارم بمونه چ زمانی نی نی یار حذف هستن و چ روزی؟؟ آیا پاک میکنن؟

بعدش من اطلاعات کاربریم نمیاد بالا ک بخوام بقیه تایپک هام رو قفل کنم یا عکس برا پروفایلم بگذارم من کاربر قدیمی هستم لطفا جواب گوی این اختلال ها باشید واقعا سایت خیلی خوبیه چرا رسیدگی نمیشه

سلام من دوتا تایپک دارم که میخوام حذف بشن شخصی نیستن ولی لینک چالش ناشناس دوس ندارم بمونه چ زمانی نی ...

🌈🌈 روزهای زوج 🌈🌈

🟩 شنبه

🟥 دوشنبه

🟪 چهارشنبه

اگر تعطیل نباشه.❗️❗️❗️

ساعت 

۱۰:۳۰ تا ۱۲    🕥 تا 🕛   ⬅️ بازه. 

۱۲ تا ۱۴        🕛 تا 🕑   ⬅️ قفله. 🔒🔒🔒

۱۴ تا ۱۵       🕑 تا 🕒    ⬅️ بازه.

✅️✅️✅️ تاپیک حذف کجاست؟

بالای صفحه

تبادل نظر ⬅️ تبادل نظر ⬅️ مدیر سایت ⬅️ سخن مدیر سایت ⬅️ لینک حذف تاپیک و پست های درخواستی 

📌 همیشه بالای صفحه سنجاق شده 📌

🟩🟥🟪 لینک حذف تاپیک 🟩🟥🟪

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

🔴🔴🔴 آموزش حذف تاپیک + عکس 🔴🔴🔴

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10668185&slug=تاپیک-جامع-حذف-تاپیک-چطور-تاپیک-حذف-کنیم-عکسسسس&postId=282615885

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام من دوتا تایپک دارم که میخوام حذف بشن شخصی نیستن ولی لینک چالش ناشناس دوس ندارم بمونه چ زمانی نی ...

⬅️ بعضی وقت ها پاک می کنن بعضی وقت ها نه. معلوم نیست من نمی دونم چرا این کار رو می کنن.

⬅️ اما من دیدم که کاربران یه تاپیک های الکی اصلا هم خصوصی نبودن گذاشتن اما نی نی یار پاک کردن.

⬅️ شما هم اول وقت بگذارین بین ساعت 10:30 تا 12 اگر دیدین پاک نکردن دوباره بین ساعت 14 تا 15 هم بگذارین.

(روزهای زوج اگر تعطیل نباشه)

🔴الان سایت خرابه.

برای منم بالا نمیاد.

یکی از کاربران می گفت که بگذارین رو حالت هواپیما بعد برگردونین درست میشه ⬅️ من امتحان کردم اصلا برای من نشد.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

⬅️ بعضی وقت ها پاک می کنن بعضی وقت ها نه. معلوم نیست من نمی دونم چرا این کار رو می کنن. ⬅️ اما من د ...

مرسی ممنون از پاسخگویی شما  و خسته نباشید 

منم برم امتحان کنم شاید درس شد 

من کاربر قدیمی هستم  اون زمان ها اصلا این مشکلات نبود هر روز تایپک پاک میکردن حتی اگر خصوصی نبود  

حتی حذف پیام تکی میشد انجام داد خیلیییی بهتر بود‌‌‌.

مرسی ممنون از پاسخگویی شما  و خسته نباشید  منم برم امتحان کنم شاید درس شد  من کاربر ...

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

خواهش می کنم. 🦋🦋🦋

سلام میشه لطفا اون کاربری آقا که  قسمت فنی سایت هست گویا و ایشون مسئول هستن رو تگ کنید من نمیدونم کاربریش چیه .... امیر فنی؟  یه همچین چیزی شنیدم

سلام میشه لطفا اون کاربری آقا که  قسمت فنی سایت هست گویا و ایشون مسئول هستن رو تگ کنید من نمیدو ...

@امیر_فنی  

آره اسمشون امیر فنی، اما من ندیدم جواب بدن.

الان شیفت نی نی یار 3 هست. ایشون رو تگ کنین جواب میدن.

سلام داخل تاپیک نمی تونید عکس آپلود  کنید؟ حجم عکس یا پسوندش مناسب هست؟

سلام خسته نباشید چرا ب سایت رسیدگی نمیشه هیچکس جواب درست روشنی نمیده همه دوستام رفتن سایت های دیگه چرا اینجوری شده 

سلام خسته نباشید چرا ب سایت رسیدگی نمیشه هیچکس جواب درست روشنی نمیده همه دوستام رفتن سایت های دیگه چ ...

سلام عزیزم ما تک تک پیام هاتون رو ارجاع میدیم 

تیم فنی هم در تلاشند اما مشکل زیر ساختی داریم برای همین زمان میبره . باور کنید درست بودن سایت برای ما مهمتر از کاربران عزیز

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

سلام عزیزم ما تک تک پیام هاتون رو ارجاع میدیم  تیم فنی هم در تلاشند اما مشکل زیر ساختی داریم ب ...

مممنونم راستش من اصلا دوس ندارم از سایت برم و کاربر قدیمی  هستم .

میشه لطفا تایپک من پاک کنید چالش گذاشتم  آقایون حرف بی خود میزنن  لطفا لینک چالش ناشناسم رو پاک کنید ممنون 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11304137/بحرفیم