2777
2789
عنوان

⭕ نی نی یار پنج ⭕

1198 بازدید | 90 پست

@نی_نی_یار_پنج  

توی خصوصی بهتون پیام دادم متاسفانه جواب ندادین. از زمان باز شدن سایت نمیتونم عکس آپلود کنم ممکنه رسیدگی کنید؟

دوستان اگ میشه نی نی یارو تگ کنید

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان شیفت نی نی یار پنج نیست 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس کیه؟ 3؟  @نی_نی_یار_3    

سلام داخل تاپیک نمی تونید عکس آپلود  کنید؟ حجم عکس یا پسوندش مناسب هست؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام داخل تاپیک نمی تونید عکس آپلود  کنید؟ حجم عکس یا پسوندش مناسب هست؟

سلام بله هیچ تاپیکی نمیتونم عکس بذارم چه عکس دانلود شده از گوگل چه اسکرین شات و حتی عکس ادیت شده هیچکدوم آپلود نمیشه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

لطفا حجم عکس رو چک کنید چون کاربران دیگه عکس میزارن مشکلی نیست

مرورگرتون همون مرورگر قبلیه؟

هیستوری مرورگر رو خالی کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

لطفا حجم عکس رو چک کنید چون کاربران دیگه عکس میزارن مشکلی نیست مرورگرتون همون مرورگر قبلیه؟ هیستور ...

عکس دوربین ۳ مگی نمیشه اسکرین شات ۵۰۰ کلیوبایتی هم نمیشه عکس گوگلی ک سبک ترینشونه با ۴۴ کیلوبایت هم نتونستم بذارم. هیستوری هم همین الان پاک کردم ولی اثر نداشت

عکس دوربین ۳ مگی نمیشه اسکرین شات ۵۰۰ کلیوبایتی هم نمیشه عکس گوگلی ک سبک ترینشونه با ۴۴ کیلوبایت هم ...

مروگر رو تغییر دادید؟

ببین عزیز من حیلی راحت آپ کردم

مروگر رو تغییر دادید؟

الان با مرورگر خود گوشی اومدم بازم نتونستم عکس بذارم 😞🤦🏻‍♀️

ببین عزیز من حیلی راحت آپ کردم

باورکنید چند مدل عکس و و مرورگر رو امتحان کردم نمیتونم قبلا اینطور نبود. شاید یکبار حسابمو ببندین بعد باز کنید درست بشه🥺

باورکنید چند مدل عکس و و مرورگر رو امتحان کردم نمیتونم قبلا اینطور نبود. شاید یکبار حسابمو ببندین بع ...

بآ یک دستگاه دیگه امتحان کنید 

بآ یک دستگاه دیگه امتحان کنید 

وای با یه گوشی دیگه میشه🙁

این پستو با گوشی همسرم گذاشتم با کروم گوشی خودم ولی نمیشه چیکار کنم حالا😓

@نی_نی_یار_شب  

نی نی یار جان سلام ب نی نی یار پنج پیام دادم جواب ندادن با نی نی یار سه هم اینجا صحبت کردیم ولی متاسفانه مشکل من همچنان حل نشده باقی موند. من مدتیه نمیتونم هیچ عکسی آپلود کنم حجم های مختلفو امتحان کردم هیستوری رو پاک کردم مرورگر رو عوض کردم ولی بازم نشد از گوشی همسرم وارد اکانتم شدم تونستم عکس بذارم ولی گوشی خودم نمیشه باید چیکار کنم میشه کمک کنید؟😓