سلام داخل تاپیک نمی تونید عکس آپلود کنید؟ حجم عکس یا پسوندش مناسب هست؟
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
لطفا حجم عکس رو چک کنید چون کاربران دیگه عکس میزارن مشکلی نیست
مرورگرتون همون مرورگر قبلیه؟
هیستوری مرورگر رو خالی کنید
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
لطفا حجم عکس رو چک کنید چون کاربران دیگه عکس میزارن مشکلی نیست مرورگرتون همون مرورگر قبلیه؟ هیستور ...
عکس دوربین ۳ مگی نمیشه اسکرین شات ۵۰۰ کلیوبایتی هم نمیشه عکس گوگلی ک سبک ترینشونه با ۴۴ کیلوبایت هم نتونستم بذارم. هیستوری هم همین الان پاک کردم ولی اثر نداشت
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
عکس دوربین ۳ مگی نمیشه اسکرین شات ۵۰۰ کلیوبایتی هم نمیشه عکس گوگلی ک سبک ترینشونه با ۴۴ کیلوبایت هم ...
مروگر رو تغییر دادید؟
باورکنید چند مدل عکس و و مرورگر رو امتحان کردم نمیتونم قبلا اینطور نبود. شاید یکبار حسابمو ببندین بع ...
بآ یک دستگاه دیگه امتحان کنید
نی نی یار جان سلام ب نی نی یار پنج پیام دادم جواب ندادن با نی نی یار سه هم اینجا صحبت کردیم ولی متاسفانه مشکل من همچنان حل نشده باقی موند. من مدتیه نمیتونم هیچ عکسی آپلود کنم حجم های مختلفو امتحان کردم هیستوری رو پاک کردم مرورگر رو عوض کردم ولی بازم نشد از گوشی همسرم وارد اکانتم شدم تونستم عکس بذارم ولی گوشی خودم نمیشه باید چیکار کنم میشه کمک کنید؟😓
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡