2777
2789
عنوان

اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 4575 بازدید | 88 پست
پسر من تا۷ سالگیمشکلگفتار داشت اما به محض اینکه رفت کلاس اول دوماه بعد حرف زدنش درست شد

پسرمن تاخیر گفتار داره و درکش هم  صفربود باکاردرمانی و گفتار درمانی خیلی بهترشد الان سه ونیم سالشه ، درکش درحد قابل قبوله وگفتاری هم جمله اینا میگه ولی مثل همسن وسالاش نیست. امیدوارم تا موقع مدرسه گفتارش روون بشه و عادی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور میکنی دیگه مدرسه رفتنش هم برام مهم نیست فقط میخوام خوب و سلامت باشه 

متاسفانه من نتونستم هنوز بااین مساله بعد از ۴ سال کنار بیام و از پسرم انتظار بچه های عادی دارم و هروز باهس جر و بحث دارم

اصلا همکاری نکرد توی سنجش، وگرنه همه چیز بلده حتی حروف و اعداد هم بلده، خیلی هم مهربونه،،،، امروز که ...

اگه اینطوریه که حتما ببرش عادی ، درخواست تست مجدد بده ،باهاش کار کن ، حتی شده غیرانتفاعی بزارش که تعداد دانش آموزان کم باشه اذیت نشه

دقیقا یادم نیست چیکار می‌کرد ولی جایی نمیومد دنبالم همش گریه میکرد

استارتر جان پسر منم الان پنج سالشه دو ماه پیش تشخیص قطعی اتیسیم از بهترین روانپزشک شهرمون گرفت اما خداراشکر تشخیص اشتباه بود و فقط بچه بیشفعال بود با ریسپریدون و پیراستام خدا راشکر پیشرفتش عالی شد شما هم تسلیم یه تشخیص نشو شاید تشخیص اشتباه باشه  

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم
بله درکش بالا رفته خیلی ولی اصلا حرف گوش کن نیست و نمیشینه توی کلاسش،،،،، چه دارویی میدن؟ ریتالین؟&n ...

برای این مشکل ریسپریدون میدن پسر من محال بود بشینه ولی با ریسپریدون قشنگ میشینه آموزشش میدم

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم