2777
2789
عنوان

اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 4575 بازدید | 88 پست
ماله شما خفیفه درمانش رو پیگیری کن و‌مرتب ادامه بده خیلی حالش بهتر میشه  اصلا امکانش نبود همزم ...

امروز میبرمش دکتر ببینم برای بیش فعالی دارو میده،، یا نه 

علائمش چیه

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خدا شفا بده  پیج دکتر صبا ترابیان را دنبال کنید ایشون ایالت متحده آمریکا روی بچه های آتیسم ...

ایشون قبلا خوب بود استوری میگذاشت من مرتب دنبال میکردم و کلی اطلاعات میداد الان که فقط سیاسی و این چیا میزاره

منم به خاطر عوارضی دارو خیلی میترسم

واقعا عوارض داشت 

اضافه وزن شدیدگوشه گیر که هر کس هربلایی سرش می اورد جیکش درنمی اومد 

تنها فایده ای که داشت حرف گوش کن میشد و تمرکزش میرفت بالا

ولی باید مدرسه عادی ثبت نامش میکردی

اصلا همکاری نکرد توی سنجش، وگرنه همه چیز بلده حتی حروف و اعداد هم بلده، خیلی هم مهربونه،،،، امروز که مدرسه اتیسم رفتم ب شوهرم گفتم اصلا دلم نمیاد پسرمو بیارم اینجا

امروز میبرمش دکتر ببینم برای بیش فعالی دارو میده،، یا نه 

به احتمال زیاد ریتالین میده ، تا چندسال هم باید بخوره ، حتما ببرش 

یکی از اشناهای من بچش به دلایلی قدرت یادگیریش پایین بود، کلاس اول که ثبت نام کرد بعده یه مدت معلمش به خانوادش  گفت باید ببریدش مدرسه ی استثنایی 

خانوادش اینو شنیدن ، هرروز کلی باهاش درس کار میکردن که  با تمرین زیاد یادبگیره ، بالاخره یاد گرفت و مدرسشو عادی ادامه داد 

شما هم ببینید بچتون با تمرین زیاد امکانش هست بره مدرسه عادی ، حتی اگه شده کلاس اول رو دیرتر شروع کنه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
واقعا عوارض داشت  اضافه وزن شدیدگوشه گیر که هر کس هربلایی سرش می اورد جیکش درنمی اومد  ت ...

عزیزم داروشو ادامه بده ، عوارضش هرچی باشه

اگه بیش فعالی داره باید تا چندسال دارو بخوره وگرنه در بزرگسالی احتمال گرایشش به اعتیاد و بزه کاری میره بالا

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌