2777
2789
عنوان

اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 4575 بازدید | 88 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر گفت خفیفه ولی بیش فعالی هم داره که اصلا نمیتونه یه جا بشینه

خداروشکر که خفیفه ،بیش فعالی بعده به دوره دارو کامل خوب میشه ، برای اوتیسم هم با پیگیری درمان چون خفیفه ان شاالله خیلی حالش بهتر میشه

الهی خدا مشکلتو زود حل کنه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
مگه خفیف نیس؟ الان درکش بالا نرفته؟ برایپیش فعالی دارو میدن هم تمرکزش و هم یادگیریش بهتر میشه

بله درکش بالا رفته خیلی ولی اصلا حرف گوش کن نیست و نمیشینه توی کلاسش،،،،، چه دارویی میدن؟ ریتالین؟ 

خداروشکر که خفیفه ،بیش فعالی بعده به دوره دارو کامل خوب میشه ، برای اوتیسم هم با پیگیری درمان چون خف ...

الهی آمین،،، همش میترسم بزرگ بشه خدای نکرده بدتر نشه یه وقت،،،،، چون امروز رفتم مدرسه شون بچه های بزرگی بودن خیلی بد بودن خیلی

بله درکش بالا رفته خیلی ولی اصلا حرف گوش کن نیست و نمیشینه توی کلاسش،،،،، چه دارویی میدن؟ ریتالین؟&n ...

پس مشکل فقط پیش فعالی هست ،میبردیش تحت نظر پزشک این مشکلشم برطرف میشد راحت تومدرسه عادی ادامه میداد. البته این تجربه مادرایی که اینجا دیدم برای پیش فعالی

الهی آمین،،، همش میترسم بزرگ بشه خدای نکرده بدتر نشه یه وقت،،،،، چون امروز رفتم مدرسه شون بچه های بز ...

ماله شما خفیفه درمانش رو پیگیری کن و‌مرتب ادامه بده خیلی حالش بهتر میشه 

اصلا امکانش نبود همزمان با اموزش خودت و تحت درمان بودن بره مدرسه ی بچه های عادی؟

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
بله درکش بالا رفته خیلی ولی اصلا حرف گوش کن نیست و نمیشینه توی کلاسش،،،،، چه دارویی میدن؟ ریتالین؟&n ...

پسر منم همین بودبا بچه ها دعوا میکنه شدید 

اصلا خرف گوش کن نیست به شدت لجباز 

کارای شخصیشو خیلی بد انجام میده 

یه دوره ریتالین و ریسپریدون میخورد خیلی گوشه گیر و چاق شده بود که داروهاشو خودم قطع کردم الان که کلاس چهارمه هنوزم با بچه ها درگیر مشکل دوستیابی داره