2777
2789
فدات شم از زندگیت مرسیدم . هنسرت اگه عربه . در نورد زندگیت و محدودیت هاتو بگو

من از عربها به معنای واقعی کلمه فرار کردم... همسرم دو سال مدام اجازه ی خواستگاری میگرفت موفق نمیشد... اکثر عربها دختر به فارس نمیدن، حتی عروسی هم نگرفتم که دیگه باهاشون روبرو نشم، البته که مردهای عرب تو عروسی دخترشون نمیان مگر اینکه داماد برادرزاده شون باشه، اونم در واقع برای داماد اومدن نه برای عروس ک دخترشونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب

هستن زنهایی که به واسطه ی مطیع بودن سطح توقع و انتظاراتشون محدود شده باشه و احساس خوشبختی بکنن اما من اگر کسی برام تعیین تکلیف میکرد خفه میشدم و هستن نیم درصدهایی که خوب هستن اما اونم بنا به عللی اینطور شده... مثلا دوستم عربه با عرب هم ازدواج کرده و بسیار رضایت داره اما چرا؟ چون مادرش فارس بوده و چون پدرش تحت تاثیر اونها قرار گرفته کاملا پشت دخترش بود 

هستن زنهایی که به واسطه ی مطیع بودن سطح توقع و انتظاراتشون محدود شده باشه و احساس خوشبختی بکنن اما م ...

ما هم توی فامیلمون دختر دائیم با پسر عرب ازدواج کرد که خیلی ازاد بودن . به واسطه ازدواج برادر سه تا خواهر مجرد آقا داماد هم با فامیلهایی دورمون ازدواج کردن ولی این پسر عرب از شانسنون معتاد در امد و پدر دختر دائیمو در اورد تا این کا دخترداییم مریض شد و بیشتر از یکسال عمرشو داده به شما😔

ما هم توی فامیلمون دختر دائیم با پسر عرب ازدواج کرد که خیلی ازاد بودن . به واسطه ازدواج برادر سه تا ...

دخترا چطورن؟ عروسهای خوبی هستن؟ 

گاها میگن از عرب دختر بگیر اما دختر به عرب نده اما با این مورد هم کاملا موافق نیستم مخصوصا اگر از عربی زن بگیرن که هنوز به زندگی قبیله ای خیلی پایبندن... 

دخترا چطورن؟ عروسهای خوبی هستن؟  گاها میگن از عرب دختر بگیر اما دختر به عرب نده اما با این مور ...

اره هم خوسگل و خوش اتدام هستنو با خونواده هایی سنتی ازدواج کردن و راحت زندگی میکنن ولی از درون زندگیشون خبر ندارم