2777
2789
عنوان

پچم داشت میمرد 😢

1096 بازدید | 43 پست

داشتم شیرش میدادم خوابید یهو نمیدونم پرید تو گلوش نمیدونم چی شد افتاد رو سرفه بلندش کردم سرفش بند اومد نمیتونست نفس بکشه نفسش بالا نمیومد هر کاریش میکردم درست نمیشد دست و پا میزد وصورتش کبود شده بود نگام میکرد هرکاری میکردم جواب نمیداد جوری بود که برا گربه هم نفسش بالا نمیومد داشتم میمردم نمیدونستم دیگه چیکار کنم بی جون شد تو دستم دیگه دستو پا نمیزد فقط خس خس میکرد به زود مامانم خودش یه پا نرس بود همچی یادم داده بود ولی هر کاری کردم جواب نداد دیگه فقط گرفته بودمش بغلم گریه میکردم یهو انگار یه کی بهم گفت این کارو بکن شاید خوب شد دیدی بعضی وقتاهمچین حسایی دارین دوتا پاشو گرفتم بلندش کردم سرو ته شد  زدم پشت کمرش فکر کنم چون استرس داشتم محکمم زدم خدارروووووشکر بچم یه نفس بلند کشید بعد گریه کرد الانم خوابیده از خستگ بی حالی جون نداره سینشم خس خس میکنه خداواقعا نگامم کرد داشتم بچمو از دست میدادم الان که اون خوب شده

خودم قلب دردم برگشته حالم اصلا خوب نیست اگه دوباره بشه چی اخه مشکلیم نداره بچم 😭😭

وای داداش منم بچگی زیاد اینجوری میشد میمردیم از ترس

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزه دلم خدا نکنه عزیزم خودتم یه لیوان اب بخور 

😥😥😥

یکم صدقه بده گلم 

امیدوارم دیگه تکرار نشه 

بیزارم از دین شما ….نفرین به آیین شما…..به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….توی کشور اسلامی زندگی میکنیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم …گاه عبادت خداوند یعنی …دست پیری را گرفتن …تکه نانی به گرسنه ای دادن …شاد کردن دله غمگینی …نبردن عابروی مؤمنی …انسانیت مذهب خداست 
نفهمیدین سر چیه 

شیر میرفت تو نای بچه

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

عزیزم صدقه بده 

یبار خواهر زاده ۱۴ روزه من دقیقا همین اتفاق براش افتاد شیر با شیشه میخورد پرید گلوش یهو کبود شد و بند رفت 

دقیقا مامانم همین کارو کرد از پاهاش گرفت محکم زد روباسنش شیر از گلوش ریخت بیرون افتاد به گریه 

الان ۱۲ سالشه دیگه این اتفاق نمیفته احتمالا شیرت زیاده 

خداروشکر سالمه،موقع شیر خوردن لپشو قلقلک بده که خوابش نبره دوباره اینطوری نشه

سرش رو بالا تر از بدنش بزار، و تو سطح صاف و در حالتی که خودت دراز کشیدی اصلا شیر نده