2777
2789
عنوان

شاید من بیمارم...

101 بازدید | 4 پست

واسه اینکه بتونم موفق باشم از تمام لحظات زندگی استفاده کرده باشم لازمه تمام مهارت ها رو بلد باشم؟!حتی به اجبار که ازشون متنفر باشم؟!

من خیلییییی ادم بی مصرفی ام 

از صبح دارم گریه میکنم که چرا مث بقیه جامعه نیستم

از بعضی چیزا فاصله گرفتم خب ولی چون علاقه بهشون نداشتم

میترسم و میترسم از اینکه کامل نیستم

احساس نا امیدی دارم از خودم...  

فرزندم:                                                                  تو هرگز زاده نخواهی شد!                                         و این تنها چیزی است که بعد ها میتوانی                به خاطرش به من افتخار کنی...

به نظرم با یک تراپیست حرف بزن

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

افسردگی داری؟!

خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قدیمیا یه جمله میگفتن:

هر کی یه کار همه کار هر کی همه کار هیچ کار.

یعنی کسی که یه کار و خوب و کامل یاد میگیره و دنبال میکنه انگار همه کاره است کسی هم که دنبال هزار تا حرفه میره هیچ کاره میشه.

من که نمیدونم اصلا چرا فکر میکنید بی مصرفید! اصلا چند سالتونه چی یاد گرفتین؟ چی دوست دارید؟

و چرا فکر میکنید گریه میتونه کاری براتون بکنه!

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

عزیزم تو بینظیر و توانمند هستی که تونستی کلی مهارت  یاد بگیری ..حالا به هر کدومش علاقمندی ادامش بده حتما از یه روانشناس کمک بگیر حتی شده تلفنی ..خدا هیچکس بی حکمت به دنیا نمیاره هر کدوم یه رسالتی داریم ..امیدوارم زودتر باورت بشه که چقد باارزش و مفیدی🤗😍

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰