2777
2789
عنوان

یه سوال

179 بازدید | 18 پست

چرا انقد به شوهراتون گیر میدین

چک میکنین

چرا من برام مهم نیست ک چیکار میکنه و چی توگوشیش‌داره

حس خیانت گرفتم الان😂

بنظرتون باید چکشون کنیم؟

شوهرم نمیگم چشم پاکه چرا اتفاقا جلوی خودم درمورد دخترا نظر میده بازیگرا همینطور ولی نمیدونم چرا من هیچوقت حس منفی ندارم به این موضوع

بهانه بگیرم ببینم واکنشش چیه؟ نکنه سرمو کردم تو برف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم سرتو کردی توو برف 

چون خودمم سرم تو برف بود میگم 

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
چون مردی اینو میگی از بس اینجا تاپیکای محتلف دیدم میگم نکنه زیادی ازادش‌گذاشتم سرمو کردم تو برف ا ...

خب حس‌ها همیشه درست میگن، چیزی حس نکردی چون چیزی نیست حتما 

کاربر آقا
بنظرم سرتو کردی توو برف  چون خودمم سرم تو برف بود میگم

واقعا؟

ببین اخه خیلی مرد خوبیه

این نظرایی ک میگم مثلا میگه پوستشون خرابه

موهاشون چرا اینطوریه

یا ازاین چیزا میگه نه تعریف خوبیو بدی

نگاهشم از روی تعجبه

نمیدونم😕تایم کارشم بنده خدا تموم نشده خونست

واقعا؟ ببین اخه خیلی مرد خوبیه این نظرایی ک میگم مثلا میگه پوستشون خرابه موهاشون چرا اینطوریه یا ...

اره 

منم میگفتم مرد خوبیه 

تو تایم کاریش همین راهارو میرفت والا

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
عه چطوری فهمیدی؟ اخه عرضه اشو نداره حس میکنم 😂😂😂امروز میرم سرگوشیش😡

عزیزم هرچی کمتر بدونی بهتره 

سر گوشی رفتن ممکنه اعصابت بهم بریزه 

اگه رفتار خوبی ندیدی جدی برخورد کن 

چون مردی اینو میگی از بس اینجا تاپیکای محتلف دیدم میگم نکنه زیادی ازادش‌گذاشتم سرمو کردم تو برف ا ...

منم هیچی برام مهم نبود

سرش تو گوشی بود همش

اصلا چک نمیکردم

تا اینکه گندش درومد واتساپ با یه دختره درتماس بود

الانم باز چکش نمیکنم چون دیگه برام اهمیتی نداره

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
عه چطوری فهمیدی؟ اخه عرضه اشو نداره حس میکنم 😂😂😂امروز میرم سرگوشیش😡

والا منم پیگیر نبودم تو گوشیش رفتم برای سفارش کالا اونم عکس میخواست سایته رفتم قسمت گالری دیدم وضعیتش خرابه 

دیگه گوشیو گشتم دیدم بله تو ی سری برنامه های چتم داره 

منم فکر میکردم نه عرضشو داره نه وقت و حوصله چت 

حالا کنجکاوی نرو بردار مثلا میخوای ی کاری کنی با گوشی یهویی نگو گوشیتو میخوام بگردم

والا منم پیگیر نبودم تو گوشیش رفتم برای سفارش کالا اونم عکس میخواست سایته رفتم قسمت گالری دیدم وضعیت ...

نه کاری نداره گوشیش همش کف خونست

من فقط میزم سراغ پیامای خانوادش

اونم میگه نرو انقد سر پیامامون چیزی میبینی ناراحت میشی بیخیالش شو بخدا توطیه نکردن علیهت😂

امشب به بهانه چک میرم همه برنامه هاشو میبینم😡

عزیزم هرچی کمتر بدونی بهتره  سر گوشی رفتن ممکنه اعصابت بهم بریزه  اگه رفتار خوبی ندیدی ج ...

نمیدونم چرا خیلی بهش مطمینم

البته اینکه میگم سرگوشیش نمیرم 

نه اینکه دست نزنم بهش

برای چک نزفتم

همینطوزی دیدم چیزی نداشته