2777
2789
عنوان

بچه اول به کی میکشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3947 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم که دنیااومد کپ عمه اش بود انگارپسراون بود بعد شبیه باباش شد الان داره شبیه من میشه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
خوش به سعادتت😂

این انصاف نییییست   

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 
بایدم بخندین  رسما اون وسط هیچ کاره بودم  این انصاف نیست    

شاید اخلاقشون به خودت بره😜

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

بچه اول بیشتر به پدرشون می کشن منم به بابام کشیدم 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

😅ای خدا منم دختر دوس دا م اصلا نمیخوام به عمه عفریتش بکشه 😵‍💫

برا من که الحمدلله شبیه عمه کوچیکه عفریتش شد  

جای شکرش باقیه که خوشگله  

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 

من بچه اول با باباش مو نمیزنه انگار سیب از وسط نصف شدن 

بچه دومم انگار خودمم منو شوهرم فقط میخندیم چون دوتا بچه هامون خیلی قیافشون متفاوت شده انگار همخون نیستن اصلا یکیشون ریز نقش چشم بادومی و دهن دماغ نخودی یکیشون قربونش بشم درشت چشم درشت دماغ گوشتی😂😂

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤

معمولا میگن اگه دختر شد به بابا و اگه پسر شد به مامان. 

دختر منم شبیه باباشه.

داداشمم که اولین بچه س شبیه مامانم

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻