2821
2789
عنوان

بارداری

143 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من امروز ۳۷ هفته و ۴ روز هستم...یعنی هفته ۳۸ هستم؟کل بارداری چقدر هست؟برای سزارین چند روز دیگه باید اقدام کنم؟بازداری ۳۹ هفته تمام هست؟دکترم گفته ۲۷ آبان سزارین..دیر نیست؟

تقریبا تا ۴۱ هفته ام میشه.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

در کل از هفته ۳۹به بعد بچه رسیده.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره تو هفته ۳۸ هستی بعضیا ۳۸ هفته بعضیا هم ۳۹ هفته سزارین میکنن حواست به حرکات جنین باشه از هفته ۳۶ ممکنه زایمان شروع بشه هر لحظه حس کردی درد داری یا آبریزش یا حرکات جنین تغییر کرد سریع برو بیمارستان من ۳۶ هفته زایمان کردم

اخه من می‌خوام سزارین باشم برا همین حس میکنم دکتر دیر تاریخ داده بهم

نه اصلا دیر نیست 

آره تو هفته ۳۸ هستی بعضیا ۳۸ هفته بعضیا هم ۳۹ هفته سزارین میکنن حواست به حرکات جنین باشه از هفته ۳۶ ...

وزن بچت چند بود ؟

مشکلی نداشت؟

من دیگه ۳۱ هفته ام همش استرس دارم نکنه زود دنیا بیاد شبام همش توهم میزنم بچه زود دنیا اومده .

اسی منم تازه باردارشدم

میشه به سوالم جواب بدی

برا اینکه دکترت سزارین کنه کی بهشون اطلاع دادین و چیکارا کردین من کلا بی تجربه هستم

همون اولش گفتین ب دکتر و خودش میاد سزارین یا نه میخوام برام توضیح زدی ممنون میشم

میشه برای نیت قلبیم یدونه صلوات بفرستی  

یادش بخیر

منم دقیقا تو ۳۷ هفته و چهار روز بچم دنیا اومد

احساس دل درد کردم و دلپیچه

واز قبلش پیاده روی منظم داشتم

رفتم دکترم گفت رحمت چهار سانت باز شده برو بیمارستان بستری شو

البته من میخواستم طبیعی زایمان کنم

از ساعت یک ظهر بستری شدم

ساعت چهار دردام شروع شد

ساعت هشت شبم بچم بدنیا اومد

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
وزن بچت چند بود ؟ مشکلی نداشت؟ من دیگه ۳۱ هفته ام همش استرس دارم نکنه زود دنیا بیاد شبام همش توهم ...

۲۶۲۰ به دنیا اومد مایع دور جنین زیاد شده بود بچم یکم تنفسش مشکل داشت ۲۴ ساعت اول که بهت زیر اکسیژن بعدشم که زردیش بالا بود در کل ۳ روز بستری شد ولی من بخاطر همون قضیه مایع دور جنین وضعیت بچم خوب نبود

۲۶۲۰ به دنیا اومد مایع دور جنین زیاد شده بود بچم یکم تنفسش مشکل داشت ۲۴ ساعت اول که بهت زیر اکسیژن ب ...

ببخشید خیلی سوال پرسیدم یه سوال دیگه داشتم دل درد و کمر درد داشتی در طول بارداری؟

اسی جون شمام ببخشید .

خواهرشوهرای من تو هفته ۴۱ هردوشون سزارین کردن ولی من هفته ۳۸ بچه اولمو سزارین کردن چون دردم گرفت یهو بردنم بیمارستان وفک میکردن طبیعی داره به دنیا میاد زدن کیسه آبمو پاره کردن وحشیا ،بعد دیدن نمیاد سزارین کردن

بچه ام ماشالا ۳کیلو ۶۰۰ بود در هفته ۳۸

بچه هام تنها امید زندگیه منن❤️

[QUOTE=257807013]اسی منم تازه باردارشدم میشه به سوالم جواب بدی برا اینکه دکترت سزارین کنه کی بهشون اطلاع دادین و چی ...[/QUOوالا من دکترم آشنا هست اما معمولا همه دکترا خصوصی عمل میکنن فقط پول میگیرن..از اولش بگو ببین قبول می‌کنه..اگه نکرد دکترت عوض کن

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز