2777
2789
عنوان

خوشگلی مهمه یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2332 بازدید | 88 پست
میخاستم گل گاو زبون پیشنهاد بدم  🤣  کارت از گل گذشته  مستقیم امین اباد 😂😂😂😁😁 ...

😒😒توام اگه بعد چار روز همچنان بدن درد داشتی امتحان و کنفراسم و داشتی هم گروهیتم ی پسره رو مخ بدتر از شما بود بهتر از این نمیشدیییی😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا همیشه شانس با ادمای خوشگله 

توی همه چی 

کار ازدواج حتی تحصیل!!! 

شما فقط کافیه سفیدپوست باشی تا کلی خواستگار توی مهمونی ها برات پیدا بشه 🤣 

بعد یه عده نمیدونم با چه عقلی میگن نه الان دیگه باطن و اخلاق مهمه نه ظاهر 🤡

.

اره مهمه من ک الان ازدواج کردم و زندگی جهنمی دارم و حروم شدم ولی همیشه هر جا رفتم صرفا چون بور بودم و چشم رنگی  کارمو زود راه مینداختن تو مدرسه تو خرید پیش خیاط همه جا حت بین دانش اموزا ولی الان بدبخت ترین ادم نی نی سایتم شانستون خوشگل باشه وگرنه من تو خیابون راه میرفتم حتی خانمای پیر بهم میگفتن ماشالا

اون دوستتون با یک نفر ازدواج می‌کنه و شما هم با یکی نه بیشتر مهم بعد از ازدواجه که چطور زندگی کنید و صد البته بیشتر از زیبایی آن وجودی مهمه من دخترای زیادی می‌شناسم که هفته‌ای یکی دوتا خواستگار داشتن ولی الان زندگی خوبی ندارن و برعکس دخترایی که یکی دو تا خواستگار داشتن ولی الان زندگیای خوبی دارن.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.