2777
2789
عنوان

خوشگلی مهمه یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2331 بازدید | 88 پست
تو همین ۱۴۰۱ ۲۰۲۲

پس احتمالا منطقه ی جغرافیاییشون با ما فرق داره

اینجا اگه قیافه ات زیبا نباشه,,دیگه به اونجا نمیرسی که بخوای اخلاق و توانایی هاتو بروز بدی!

من با رفیقم میرفتم دنبال کار..حالا من داشتم با آقاهه صحبت میکردم درباره شرایط و ...آقا اصلا چشم از رفیقم برنمیداشتم جوابا رو هم به اون میداد😐

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خوشگل بودم خاستگار زیاد میومد.. میدونی اولش همه جذب زیبایی میشن.. ولی اگر دختری اخلاقش یا ملاکه ...

به جز یکی دوتا مورد که گفتی ، بقیه حرفاتو واقعا قبول دارم

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
از ادمای ظاهربین بدم بیاد خو😒نگا مثلا خاستگارم خودش دوزار قیافه نداشت بمن میگفتن لاغری خب تو غلط کر ...

واااای از این احمق های هیچی ندار با اعتماد به نفس کاذب لجم می گیره

واااای از این احمق های هیچی ندار با اعتماد به نفس کاذب لجم می گیره

اره بخدا فرض کن انقد ابرو داشت چشماش پیدا نبود یارو ی ابروشو تمیز نکرده بود بعد بمن میگفت لاغری نمیدونم خوشگلیا اما  قیافت شبیه بچه هاس فامیلم بود بیشعور عملا گند زده بود اعتماد بنفسم

چون شما آقایی خیلی برام مهمه که نظرتون رو بدونم خب اگر شما ازدواج کردی، با خانم زیبا خوش هیکل هر وق ...

دوست عزیز جدا از شوخی همه چیز نسبیه. 

نسبت به تجربه شخصیم من دوست دختری داشتم 

از نظر قیافه معمولی بوده اما از نظر اخلاق وضعیت مادی شغلی فکری عالی بود جوری که مادرم و اطرافیانم فشار میاوردن ازدواج کن باهاش 

اما اون حس خوبی که نیاز بود واسه ازدواج یا حتی دوست داشتنو بهم نمیداد. 

روز خوب ساختنیه