2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 31 پست

چند وقته اقدامی 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثبته مثبه مبارکه...عفونتم باعث مثبت نشون دادن نمیشه خیالت راحت مامان نی نی

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
مثبته عزیزم برو یه ساعت دیگه ازمایش

همسرم نمیذاره میگه انقدر هول نباش بذار ۱۰روز بگذره از تاخیرت بعد بر‌و

درسته هیچکسو ندارم ولی خدارو دارم که مهربون تر از همه ی آدماس
همسرم نمیذاره میگه انقدر هول نباش بذار ۱۰روز بگذره از تاخیرت بعد بر‌و

عزیزم باید فولیک اسیدو دارو دکتر بدت بخپری مگه مردا سر درمیارن ازاین چیزا من چهارروز بعد تاخیر ازمایش داذم

عزیزم باید فولیک اسیدو دارو دکتر بدت بخپری مگه مردا سر درمیارن ازاین چیزا من چهارروز بعد تاخیر ازمای ...

مرسی که راهنماییم کردی چون من اصلا چیزی نمیدونم در این موضوع 

امروز میشه روز ۶ تاخیرم پس برم دکتر

ببخشید یه سوالم دارم حالت بالا آوردن ندارما اما همش انگار تو دلم همه چی میچرخه یه لحظه خیلی گشنم میشه یه لحظه دیگه انگار سیر سیرم،طبیعیه اینا از الان یا ربطی نداره؟

چرا کمرنگ شده ، موعدت کیه ؟ اگه از موعدت گذشته برو آزمایش تیتر بتا بده و چهل و هشت ساعت بعد دوباره تکرار کن 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
چرا کمرنگ شده ، موعدت کیه ؟ اگه از موعدت گذشته برو آزمایش تیتر بتا بده و چهل و هشت ساعت بعد دوباره ت ...

همینش سواله برام که چرا کمرنگ شده،۵روز

آره میرم

همینش سواله برام که چرا کمرنگ شده،۵روز آره میرم

حتما تیتر بتا بده ، بتا خالی فایده نداره، و چهل و هشت ساعت بعد تکرارش کن 

این عکس دیشبیه  برا الان عکس ننداختم اما کمرنگ تر از این شد موعدم ۹،۱۰ماه بود

اسی تایپیک قبلی نوشتی میخوای طلاق بگیری چیشد مگه الان حامله ای؟ 

شَِاَِیَِدَِ بَِهَِ رَِوَِتَِ نَِیَِاَِرَِمَِ وَِلَِیَِ شَِکَِ نَِکَِنَِ جَِبَِرَِاَِنَِ مَِیَِکَِنَِمَِ👑 ‌‌‌‌‌
اسی تایپیک قبلی نوشتی میخوای طلاق بگیری چیشد مگه الان حامله ای؟ 

شوهرم مرد خوبیه،سر کارای مادرشوهرم میخواستم ادب بشه یکم که اونم نشد،همم خودم افسردگی و کمبود محبت دارم بیشتر ناسازگاری مال این بود

شوهرم مرد خوبیه،سر کارای مادرشوهرم میخواستم ادب بشه یکم که اونم نشد،همم خودم افسردگی و کمبود محبت دا ...

انشالله خوشبخت بشی گلم.. اون زنو بیخیال بچب ب زندگیت

شَِاَِیَِدَِ بَِهَِ رَِوَِتَِ نَِیَِاَِرَِمَِ وَِلَِیَِ شَِکَِ نَِکَِنَِ جَِبَِرَِاَِنَِ مَِیَِکَِنَِمَِ👑 ‌‌‌‌‌