sheida_1997 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 642 عنوان بی بی چک 305 بازدید | 31 پست سلام بی بی چکی که دیشب زدم پررنگ تر از اونیه که ساعت ۴صب زدم اینم هاله کمرنگ انداخت،ینی کاذبه؟ببخشید سوزش ادرار بیدارم کرد ممکنه عفونت باعث بشه مثبت بشه؟ درسته هیچکسو ندارم ولی خدارو دارم که مهربون تر از همه ی آدماس 1401/08/15 | 05:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فدک313 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 24370 نه مثبته اگ هاله داره مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
sheida_1997 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 642 نه مثبته اگ هاله داره آخه گفتن مال ادرار صب بهتر نشون میده این کمرنگ تر از دیشبی شد🙄 درسته هیچکسو ندارم ولی خدارو دارم که مهربون تر از همه ی آدماس
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 عکس بذار و بگو موعدت کیه آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sheida_1997 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 642 درسته هیچکسو ندارم ولی خدارو دارم که مهربون تر از همه ی آدماس
sheida_1997 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 642 این عکس دیشبیه برا الان عکس ننداختم اما کمرنگ تر از این شدموعدم ۹،۱۰ماه بود درسته هیچکسو ندارم ولی خدارو دارم که مهربون تر از همه ی آدماس
فدک313 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 24370 این بشدت مثبته مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
sheida_1997 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 642 این بشدت مثبته این دیشب بعد هفت هشت دیقه اینجوری شد معتبره؟ درسته هیچکسو ندارم ولی خدارو دارم که مهربون تر از همه ی آدماس
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 مثبتههههههه😍😍😍😍😍😍 اینم چند دقیقه دیگه پررنگ تر میشه آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 این دیشب بعد هفت هشت دیقه اینجوری شد معتبره؟ اره اولش هاله کمرنگ افتاده بعد کم کم پررنگ شده ، برا من از اینم کمرنگ تر بود ، تاپیک بی بی چکم رو ببین ،عکس ص ۱ و ۳ آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sheida_1997 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 642 مثبتههههههه😍😍😍😍😍😍 اینم چند دقیقه دیگه پررنگ تر میشه نه اینی که صب زدم خیلی کمرنگه یه ساعتم گذشت یذره فرق نکرد درسته هیچکسو ندارم ولی خدارو دارم که مهربون تر از همه ی آدماس
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 نه اینی که صب زدم خیلی کمرنگه یه ساعتم گذشت یذره فرق نکرد عکس بذار آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
m_a738 عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 10664 نه اینی که صب زدم خیلی کمرنگه یه ساعتم گذشت یذره فرق نکرد فردا یکی دیگه بزار انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین
sheida_1997 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 642 اره اولش هاله کمرنگ افتاده بعد کم کم پررنگ شده ، برا من از اینم کمرنگ تر بود ، تاپیک بی بی چکم رو بب ... آهان پس مدلشون اینجوریهمن فک میکردم مثل همون خط کنترل باید پررنگ پررنگ بشه تا بشه گفت مثبته درسته هیچکسو ندارم ولی خدارو دارم که مهربون تر از همه ی آدماس
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 آهان پس مدلشون اینجوریه من فک میکردم مثل همون خط کنترل باید پررنگ پررنگ بشه تا بشه گفت مثبته نه حتی هاله کمرنگ هم یعنی مثبت آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞