2777
2789
عنوان

شوهرم بعد سه ماه حالش خوب شد !!!

1184 بازدید | 31 پست

سه ماهی میشه کلا منتقل شده تهران کارش و کنار همیم 

تو این سه ماه دائم مریض بود، اختلال روانی داره ، بی تفاوت ، سرد ، بداخلاق، اصلا انگار من و دخترمونو نمیبینه ، یعنی صبح تا شب مجموعا سه کلمه حرف نمیزد باهامون ، اعتراض هم میکردم میگفت بخاطر بیماریمه ! حس میکردما دروغ میگه 

چون سره کارش میره و کارش هم یه شغل مهم دولتیه ، از یکی دونفر هم پرسیدم ، گفتن سره کار خیلی خوب و عادیه 

تا اینکه دیروز رفت خونه ی خواهرش ....انقدر حالش خوب بود، میگفت میخندید مهربون شده بود ، با بچه کلی حرف زد و اینا

ناراحت شدم راستش 

نمیدونم چرا منو و محبتها و زحمتها و صبوریهامو نمیبینه 

حالش کنارم خوب نیست

همیشه همینطور بوده ، وقتی خانوادشو میبینه حالش عالی میشه 

ولی با من و بچش.....

اصلا حس میکنم عمدا اینجوری میکنه ، من بزارم برم

همین خواهر عفریتش هم بهم گفت : برادرم مریضه، برو طلاق بگیر 

خیلی خانواده شو دوست داره و هوای اونارو داره لعنتی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خواهرشوهرت میگفتی زمین گرده ها

شک نکن اینا با هم مشورت میکنن 

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

آخه دوسش نداشت چرا باهاش ازدواج کرد ؟😤 استارتر تو هم آدم حسابش نکن .

آره دقیقا میخوام همینکارو بکنم

عین خودش رفتار کنم

تا الان دلسوزی میکردم در مقابل بی تفاوتیهاش ، میگفتم اشکال نداره مریضه 

ولی الان میبینم نه حالش خوبه 

متاسفانه مردایی که فقط به دلیل انگیزه های ابتدایی ازدواج میکنن بعد یه مدت اینطوری میشن

انگیزه ی ابتدایی هم نداشت 

زیاد آدم گرمی نیست

همین یه بچه رو به زور تونست بیاره

الانم که سالهاس رابطه نداریم ، اعتراض میکنم هم میگه مریضم