2777
2789
عنوان

۴۵ کیلو هستم کاش وزنم بالا میرفت

1756 بازدید | 42 پست

.همه چی هم برام میگیره یخچال پر میکنه .دوست داره از این بی جونی در بیام .بستنی و چيزای چاق کننده میگیره ولی من کمی افسرده و کم اشتهام .کم خونی هم دارم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی بچه ها میبینم از من تپل تر

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
منم دقیقا شبیه توام. قدت چندِ؟

فکز کنم ۱۵۶

وای منم خیلی کم اشتهام چندوقت دیگه عروسیمه دلم میخاد چاق شم 🥲

الان ۴۸ ۴۹ کیلوام قدم ۱۶۰

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
خوش به حالت  من خودمو به هر دری میزنم تا لاغر شم

خیلی بی حال و انرژي هستم .

منم همین بودم الان شدم بشکه

من نمیشم .گشنم میشه ولی علاقه ای ب غذا خوردن ندارم .هر راهی رفتم نصف و نیم ول دادم