2789
ابروهات رو کتشت کردی سخت بود من میخوام شقیقم رو کاشت کنم چقور کرد هزینش از پشت سرت برداشته موهای مشت ...

عزیزم الکی بگم سخت نبود والا برای من بود

ولی ازقدیم گفتن بُکُشو خوشگلم کن.

هرجوری باش میگذره.

اگ واقعا نیاز ب کاشت داره شقیقت انجام بده.

ن گلم موهایی ک برمیدارن از پشت سر دیگ درنمیاد چون ک اون موها ب ی جای دیگ پیوند داده میش...

حالا دیگ من نمیدونم واس کاشت شقیقه از کجا مو ورمیدارن چون من ابرو کاشتم از پشت سر بود.

حالا ی مشاوره برو سوالاتتو بپرس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون مست سر چون فولیکولهای پست سر فعاله درمیاد دکتر به تو گفت درنمیاد حتما موهات مره که برات مهم نیس ...

عزیزم مگ میش دربیاد این چ حرفیه آخه..مویی ک از پشت سر برداشته میش ی جای دیگ پیوند داده میش خب اون مو دیگ ی جای دیگ رشد میکنه.حالا خودت بعدا متوجه میشی

عزیزم مگ میش دربیاد این چ حرفیه آخه..مویی ک از پشت سر برداشته میش ی جای دیگ پیوند داده میش خب اون مو ...

الان برای تو بخیه زده چندتار مو برداشته پس مردها که کلا جلو سرشون رو کاشت میکنن پشت سر رو کچل میکنن

همون مست سر چون فولیکولهای پست سر فعاله درمیاد دکتر به تو گفت درنمیاد حتما موهات مره که برات مهم نیس ...

برو چند جای دیگ مشاوره ضررنداره.

بعد اینک برای کسی ک ریزش مو داره نباید انجام بده..بابد اول ریزش موشو درمان کنه چون کاشتش ناموفق میش.

تاپیک قبلتو خوندم انگار ریزش داری ب هوای اون گفتم

الان برای تو بخیه زده چندتار مو برداشته پس مردها که کلا جلو سرشون رو کاشت میکنن پشت سر رو کچل میکنن

والا برای منم سواله 🤔

ولی بخدا من هم با چشمای خودم دیدم هم شنیدم ک اون مو رشد نکرده دیگ..حالا تو خوب تحقیق بکن اطلاعاتتو ببر بالا عزیزم.

بخیه پشت سرم زیاده والا 

والا برای منم سواله 🤔 ولی بخدا من هم با چشمای خودم دیدم هم شنیدم ک اون مو رشد نکرده دیگ..حالا تو خ ...

چطکری دلت اومد موهات رو بکنی برای ابرو با نیکرو یا فیبروز درست نمیشه

چطکری دلت اومد موهات رو بکنی برای ابرو با نیکرو یا فیبروز درست نمیشه

عشقم ی خط نازک از پشت سره 

من ابروم فقط تاجش خالی بود چون از میکرو و فیبروز و بدم میومد انجام ندادم کاشت طبیعیه