2777
2789
عنوان

شروع عشق جدید

204 بازدید | 21 پست

بچه ها تاحالا پیش اومده مثلا توی یه جا مثه ی دانشگاه یکیو خیلی دوس داشته باشین ولی خودش نخاد باهم باشین از همون محل یکی دیگه خیلی دوستون داشته باشه نشون بده به هرنحوی ک شده ک شما واسش باارزشین چیکار میکنین؟ 

یه مشورت میکنم بدونم اینکه جبهه بگیرین توروخدا کمکم کنین

من یکیو دوست دارم خیلی بهش اصرار کردم برنگشت گفتم از اول شروع کنیم نیومد خلاصه یه پسره ای هست چند ماه هست دنبالمه من محلش نمیدم‌ نمیگم ادم رویاهامه ولی خیلی خودشو بهم ثابت میکنه و دوسم داره و مواظبمه نگرانمه.

ولی فرض کنین این دونفر همو میشناسن 

این دومیو نمیخاستم محلش بدم دیگه خودش اومد نمیدونم واقعا چیشد ولی خودشو بهم داره ثابت میکنه و خیلی کارا کرد تا محلش بدم

از اونجایی ک خیلی زیاد دلتنگ اولی بودم یه پیام دادم بهش تا ببینم میشه با اون شروع کرد یا ن

دیدم خیلی سرد جوابمو داد. با اینکه چند روزه هرشب دارم گریه میکنم بخاطرش

بنظرتون دومی رو بهش فرصت بدم؟ 

و نگین پشت سرهم رل زدی نه اولی چند وقته ک نیست

و واقعا تنهام و نیاز دارم ادم زندگیمو پیدا کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگن هیچ وقت وقتی گرسنه ای خرید نرو، 

برای رابطه هم همینطوره «هیچ وقت وقتی احساس تنهایی می کنی تو رابطه نرو»

بعضی اتفاقا دلت رو می شکنن، اما چشمات رو باز می کنن! اینارو برد حساب کن...🤍

نه نه اصلا  هر دوتاشو از زندگیت پرت کن بیرون

اگه رل بزنی با دومی خیلی فرسوده تر میشی این اشتباهو نکن شاید دلت هیجان بخاد ولی فقط دورز اولش خوبه روز سودم دوباره یاد اولی میوفتی باز درگیری فکری و ذهنی

سورئالیسم☯️
فقط اینو بهت میگم اونی که دوستت داره رو انتخاب کن نه اونی که دوسش داری!! چون لهت میکنه با غرورش! در ...

امشب دوباره بهش پیام دادم بعد از ۱۰۰ روز ک پیام نداده. خیلی سرد جوابمو داد توقع داستم بگه دلم برات تنگ شده. هیچی نگفت

فقط یه مشکل هست

این دومیه ی چند ماهی هست دنبالمه پسر بااحساسیه خیلی

نمیدونم همو میشناسن بنظرت بدنیست اون بفهمه ک من دوباره رل زدم( منظورم اولیه)

کلا برای ورود به رابطه اول شرطه اینه قوی باشی زود وابسته نشی اگر دیدی طرف مشکل داره قدرت کات داشته باشی.شما اگر این ویژگیا داشته باشی اصلا با هزار نفر منطورم همزمان نیست رل بزنی عیب نداره🤣🤣🤣هیچی فرصتی رو از خودت نگیر ولی زرنگ باش 🤭به خودت اسیب نرسه 

کلا برای ورود به رابطه اول شرطه اینه قوی باشی زود وابسته نشی اگر دیدی طرف مشکل داره قدرت کات داشته ب ...

اره عزیزم موافقم

خیلییی رو خودم کار کردما دوباره مثه اسگولا میشینم زار میزنم واسش😐

اگه میشه کمکم کن تصمیم درستی بگیرم

نمیگم از سره تنهایی میخام رل بزنم

زندگیم خیلی یکنواخت شده

دوس دارم عشق دوطرفه رو تجربه کنم

فقط مشکل اینجاست اولی خیلی دنبالم بود روزای اول ب مشکل خوردیم کات کردیم تابستون امسال خیلی ازش خاستم برگرده برنگشت ۱۰۰ روزه منتظرشم اصلا محلم نمیده با ماشین از کنارم بی تفاوت میره و بگم یه سال پیشم خیلی راحت رفت حالا درسته تقصیره دوتامون بود ولی یکم باید میموند. 

اون یکی چهار ماهه خیلی از من خوشش میاد پسره مغروریه خیلی ولی خیلی کارا کرد 

امروز میگفت چهار ماهه پیش رفتم یه کادو خریدم با ی شاخه گل میخاستم بیام حرفامو بهت بگم ولی اون رل سابقم بهش میگه ک نه ماباهمیم همو دوست داریم ت نگو بهش. بعد این میگه خیلی اذیت شدم 

حالا جالبیش چیه ۴ ماهه پیش همون تایمیه ک من از اون اولی خواهش میکردم ک از اول شروع کنیمو محل نمیداد. 

بعد این پسره امروز اینو بهم گفت

امشب گفتم اخرین تلاشمو کنم اگه برنگشت برم با اون

خیلی پسره بااحساسیه میگم شاید ادم زندگیم باشه بخام ردش کنم پشیمون بشم

اره عزیزم موافقم خیلییی رو خودم کار کردما دوباره مثه اسگولا میشینم زار میزنم واسش😐 اگه میشه کمکم ...

اگر مطمینی دست به یکی نکردن اذیت کننن باهاش یکم اشنا شو ولی خواهشا وابسته نشو ضرر نداره اشنایی ولی خودت پای کاری که میکنی باش یعنی بگو یا اینم بد از اب در میاد یا خوب.اگر بد شد خودت سرزنش نکن🤭

اگر مطمینی دست به یکی نکردن اذیت کننن باهاش یکم اشنا شو ولی خواهشا وابسته نشو ضرر نداره اشنایی ولی خ ...

نه دست ب یکی نکردن مطمئنم

حالا این جدیدیه گفته میخاد بیاد از نزدیک حرفاشو بهم بزنه

ببینم چی میگه

تو رلی یا سینگل؟