2777
2789
ای بابا کلی پولش رو دادی مگه ضمانت نکردن

ضمانتی که کتبی نباشه باد هواس تازه آشناس شوهرم خجالت میکشه آخه چندبار بردیم واسه تعمیر همون اولین روزایی که خریده بودیم آخرش اون کرما رو عوض کردیم رنگ طوسیشو برداشتم کاش پام میشکست نمیرفتم دوباره از این آشغالا بردارم

لایک نکن پدر بیامرز
منم ۷ ماه پیش ۲۲ خریدم بد نیس راضی ام

من راحتی دارم تکون نخورده البته از تولیدی شهرمون گرفتم چوبش نراد هست میخوام بدم مامانم خواستم سبکش رو عوض کنم کلی رو مخ شوهرم راه رفتم اگه بد در بیاد کارم ساخته هستش اینجاها ایتالیایی یا فرانسوی رو گرون میگن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضمانتی که کتبی نباشه باد هواس تازه آشناس شوهرم خجالت میکشه آخه چندبار بردیم واسه تعمیر همون اولین رو ...

خدا نکنه منم موندم چیکار کنم شوهرم میگه از همینجاها یه چیز سبکتر بردار اگه خراب بشه یقه شون رو بگیریم ولی من دلم خاص میخواد 😑😑

آخه قبل اینکه قیمت بگیرم قولش رو دادم به مامانم بنده خدا کلی ذوق کرد الان هم دیگه روم هم نمیشه بهش ب ...

ازشهرخودتون بردار جنسش بد بود به قول شوهرتون دستتون به جایی بند باشه حالا یکی دومن اینور اونور

لایک نکن پدر بیامرز
ازشهرخودتون بردار جنسش بد بود به قول شوهرتون دستتون به جایی بند باشه حالا یکی دومن اینور اونور

آخه یکی دوتومن نیست یه مدل خوشم اومد با نهار خوری ۱۶۰ میگفت خیلییی گرون میگفت بعدش اکثرا این کارهای خاص رو میگن شرکتیه

آخه یکی دوتومن نیست یه مدل خوشم اومد با نهار خوری ۱۶۰ میگفت خیلییی گرون میگفت بعدش اکثرا این کارهای ...

واا چه خبره حالا اونجا بگن ۱۶۰ توتهران مثلا چقدر ارزون میدن دلت میاداین همه پول زبون بسته رو بدی مبل تازه من ۲۱خریدم اینجوری شده آتیش گرفتم

لایک نکن پدر بیامرز
واا چه خبره حالا اونجا بگن ۱۶۰ توتهران مثلا چقدر ارزون میدن دلت میاداین همه پول زبون بسته رو بدی مبل ...

منم همینو میگم دیگه به خدا این ارزونش بود حالا جاهای دیگه تا ۲۶۰ هم داشتن مخم سوت میکشید میومدم بیرون آخه متری چند کیلویی چند کی میخره اینارو 

واا چه خبره حالا اونجا بگن ۱۶۰ توتهران مثلا چقدر ارزون میدن دلت میاداین همه پول زبون بسته رو بدی مبل ...

حالا قبلش به آقام گفتم تو شصت تومن بدی بهترین مبل و نهارخوری رو میگیرم کلی عکس هم بهش نشون دادم وقتی میرفتم داخل مغازه موقع بیرون اومدن قرمز میشدم شوهرم میخندید بهم