2777
2789
عنوان

تهوع

202 بازدید | 17 پست

از بعد از ظهر از حالت تهوع هلاک شدم یه بارم بالا اوردم به روتون گلاب. الانم یکم پهلوم درد گرفته. دمنوش نعناع خوردم قرص ضد تهوع خوردم بی فایده بود چرا اینجوری شدم😭😭😭

انفولانزا

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

ی چای نبات بخور

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم یه ویروسه منم از دیروز صبح اینجوریم🤢🤢تو شیکمم انگار سماوره درحاله جوشه قل قل میکنه🤔🤔🥺🥺

کاربری قبلیمو خودم از نی نی یارخواستم تعلیق کنه ولی بلد نیستم برش گردونم خلاصه نزدیکه یکساله عضوم 🤭🤭،،،کاربری قبلیمم shook1376بود
انفولانزا

واقعا 😔😪😪نمیدونی طول درمانش تاکیه ،یعنی تاکی خوب میشم

کاربری قبلیمو خودم از نی نی یارخواستم تعلیق کنه ولی بلد نیستم برش گردونم خلاصه نزدیکه یکساله عضوم 🤭🤭،،،کاربری قبلیمم shook1376بود
ی چای نبات بخور

چای نبات تهوع رو تشدید میکنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چای نبات تهوع رو تشدید میکنه

برا من خوب بود ک😂🤦🏻‍♀️

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

اره اره معدم میسوزه قل میزنه

دقیقا منم  من سرخود...ساعتای ۷شب دوغ شور با نعنا یه کاسه خوردم ازاون موقع خیلی عذر میخوام بدترازهمه اسهالم شدم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

واقعا 😔😪😪نمیدونی طول درمانش تاکیه ،یعنی تاکی خوب میشم

اره حتما دکتر برو سرم میده امپول میده بهتر میشی من دپسه روز بود و خوب شدم

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

زنجبیل بخورید اگه با عسلم باشه که چه بهتر ضد تهوع هستش

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

اره حتما دکتر برو سرم میده امپول میده بهتر میشی من دپسه روز بود و خوب شدم

ممنون عزیزم ،،اما مگر این شب صبح میشود😑😑😑عین مار دارم میپیچم به خودم میگیره ول میکنه از دخترم گرفتم ،،بچم ۶ روزه هنوز بااین که روزه اولی بردمش سرمو امپول زدن با کلی شربت دادن ولی افاقه نکرد میگن تا زورشو نزنه خوب نمیشه😔😔😔