از بعد از ظهر از حالت تهوع هلاک شدم یه بارم بالا اوردم به روتون گلاب. الانم یکم پهلوم درد گرفته. دمنوش نعناع خوردم قرص ضد تهوع خوردم بی فایده بود چرا اینجوری شدم😭😭😭
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨👩👧👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻♀️
شما همان کتابهایی هستید که میخوانید، فیلمهایی که میبینید، موسیقیای که گوش میدهید، آدمهایی که وقتتان را با آنها میگذرانید، گفتوگوهایی که مشغولشان میشوید.آنچه به مغزتان میخورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما همان کتابهایی هستید که میخوانید، فیلمهایی که میبینید، موسیقیای که گوش میدهید، آدمهایی که وقتتان را با آنها میگذرانید، گفتوگوهایی که مشغولشان میشوید.آنچه به مغزتان میخورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍
واقعا 😔😪😪نمیدونی طول درمانش تاکیه ،یعنی تاکی خوب میشم
اره حتما دکتر برو سرم میده امپول میده بهتر میشی من دپسه روز بود و خوب شدم
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨👩👧👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻♀️
اره حتما دکتر برو سرم میده امپول میده بهتر میشی من دپسه روز بود و خوب شدم
ممنون عزیزم ،،اما مگر این شب صبح میشود😑😑😑عین مار دارم میپیچم به خودم میگیره ول میکنه از دخترم گرفتم ،،بچم ۶ روزه هنوز بااین که روزه اولی بردمش سرمو امپول زدن با کلی شربت دادن ولی افاقه نکرد میگن تا زورشو نزنه خوب نمیشه😔😔😔
کاربری قبلیمو خودم از نی نی یارخواستم تعلیق کنه ولی بلد نیستم برش گردونم خلاصه نزدیکه یکساله عضوم 🤭🤭،،،کاربری قبلیمم shook1376بود