2777
2789
عنوان

چی بزنم موهام بلند بشه؟

458 بازدید | 13 پست

سلام دوستای خوبم 

من موهای خوبی دارم از نظر حجم و رنگ ولی خب میخوام رشدش زیاد بشه و سری بلند بشه 

چیزی میشناسید بزنم بهش واسه رشد خوب باشه(البته به جز آب پیاز که واقعا بوش افتضاحه)

اگه تونیک یا محلولی میشناسید بگید ،قیمتش هم مهم نیست 

مننون عزیزان

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط از آب پیاز و سیب زمینی نتیجه گرفتم

واقعا نتیجه داد؟ 

چطور استفاده میکردی؟ با بوش چیکار میکردی؟

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
قرص هیرویت

دوستم  خورد به دوره سه ماهه هیچ اثری نداشت 

کود شیمیایی

اگه خودت نتیجه دیدی تا بریزم 😂😂😂

واقعا نتیجه داد؟  چطور استفاده میکردی؟ با بوش چیکار میکردی؟

اره واقعا

من موهام تا سر شونم بود هفته ای دو بار میزدم تا یه ماه ادامه دادم یهو موهام اومد زیر بند سوتینم

یه پیاز و سیب زمینی متوسط رو رنده میزدم بعد آبش رو میگرفتم باهم مخلوط میکردم و میزدم به ریشه ی موهام بعدش یه پلاستیک میذاشتم رو موهام و با روسری میبستم تا یه ساعت بعدش میرفتم حموم و با شامپو میشستم البته من خیلی مراقبش بودم مثلا ماهی یه بار دونه دونه موخوره هارو قیچی میکردم(اینم خیلی تاثیرگذار بود)اصلا از سشوارم استفاده نمیکردم فقط با شونه چوبی شونه میزدم و روبالشیم ساتن بود و همیشه هم می بافتم

بوش من رو خیلی اذیت نمیکرد فقط تا وقتی میشستم بوش میومد ولی بعد از شامپو زدن اصلا بوش نمی اومد 

اینم بگم خیلی سختی و دنگ و فنگ داره ولی من چون عاشق موی بلند بودم هموشو تحمل کردم و‌جالب اینجاست بعد این همه سختی دوباره کوتاهش کردم تا سر شونه هام🥲

لایک نکن مرسی❤️
اره واقعا من موهام تا سر شونم بود هفته ای دو بار میزدم تا یه ماه ادامه دادم یهو موهام اومد زیر بند ...

من تو عکسام که نگاه میکردم موهام پارسال تا گوشم بود ، الان رسیده تا بند سوتینم یعنی یکم پایین تر از شونه هام بعد الان به نظرت از آب پیاز استفاده کنم تا عید تا کجا میرسه؟ خیلی حساسم به تمیزی و بو این چیزا، میترسم بوش بمونه،چیکارکنم،چه شامپویی بزنم که بوش بره، پیاز قرمز میزدی شما یا سفید؟