2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال

218 بازدید | 21 پست

همیشه ذهنمو درگیر میکنه 

چرا ما خانوما برای نماز باید حجاب کامل کنیم ؟ وقتی فقط بین خودمون و خدامونه چرا ؟ اصلا از درکم خارجه هر وقت نماز میخونم بهش فکر میکنم 

من مثل روانپزشکا صحبت میکنم  و عین روانیا عمل میکنم 

خودمم نمیدونم💔

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسلام دین سختگیری نیست سختش کردن شما هرطوری دلت میخاد با خدا حرف بزن 

نه عزیزم من نمازمو میخونم اما سوالم اینه که چرا با حجاب کامل باید نماز خونده بشه؟ خدا ک محرمه بنده هاشه

من پرسیدم گفتن که مثلا فک کن موقع نماز یه نامحرم بیاد یا یه اتفافی مث زلزله یا هرچی بیوفته که بخوای ...

وا مگه بقیه زمانایی ک تو خونه ای و درحال نماز نیستی و حجاب نداری  ممکن نیست همچین اتفاقایی بیوفته؟! 

من پرسیدم گفتن که مثلا فک کن موقع نماز یه نامحرم بیاد یا یه اتفافی مث زلزله یا هرچی بیوفته که بخوای ...

اینطوری که هر لحظه از زندگی هم باید چادر کشید 

اصلا موقع خواب هم با چادر خوابید

به نظرم قدیما چون در نبوده و پرده بوده و احتمالش بوده یهو کسی بیاد تو میگفتن حجاب ولی الان ک کسی نمی ...

اخه من یه چیز دیگه هم شنیدم نمیدونم صحت داره یا ن 

اینکه وقتی نامحرمی اطراف خانوم نیست و در حال نماز باشه و موهاش یه مقدار از حجاب بیرون بزنه مشکلی نداره! 

پس چرا کلا نمیشه وقتی کسی نیست بدون حجاب نماز خوند؟ 

وا مگه بقیه زمانایی ک تو خونه ای و درحال نماز نیستی و حجاب نداری  ممکن نیست همچین اتفاقایی بیوف ...

خب وقتی خونه ایی کسی بیاد تو می تونی بری تو اتاق حجاب کنی بعد بیای بیرون 

اینطوری که هر لحظه از زندگی هم باید چادر کشید  اصلا موقع خواب هم با چادر خوابید

دقیقااا اصلا منطقی نیست

اخه من یه چیز دیگه هم شنیدم نمیدونم صحت داره یا ن  اینکه وقتی نامحرمی اطراف خانوم نیست و در حا ...

شاید بشه به نظرم باید با گذشت زمان و رفع شدن اون موانع گذشته این چیزام تغییر میکرد ولی ما بر طبق همان دوران که درو پیکر نبوده انجام میدیم