سلام و عرض ادب.من دوسالی بود پیسی داشتم.با نوره و حنا خوب شدم البته صورتم نداشت.نوره آرسنیک دار اول روی پوستم میزدم پنج دقبقه بعد میشستم روش حنا میزدم.پنج دقیقه دیگه رشد نکرد.تازه کمی رنگ هم برگشت.اینو خانوم دکتر اشکیانی دز مشهد کع هم پزشک عمومی ان و هم پزشک سنتی یادم دادن نگران نباشید این روش معجزه بود.البته من یکسال این کار رو برای همه بدن انجام دادم تا جاهای دیگه مبتلا نشه.الحمدالله رب العالمین خوب شدم.اگر امتحان کردید و خوب شدید صلوات برای امام زمان علیه السلام فراموش نشه.شماره خانوم دکتر هم اگر خواستین ویزیت بشین09152014035
پنج دقیقه در حمام واجبی یا نوره روی لکه درگیر بگذارین بعد بشورین حنا پنج دقبقه تا ده دقیقه بعد تمام با بسم الله الرحمن الرحیم و نذر برای میرزای قمی مثلن یک یاسین انشا الله به فضل خدا خوب میشین و ترک حدی سزدیجات مثل دوغ ماست شیر چیزای سفید
سلام دوست عزیز خوبی شما فقط با نوره وحنا خوب شد لکهاتون یا چیز دیگه ای هم مصرف میکردین ممنون میشم جابمو بدین ..نوره که استفاده کردین زرنیخ دار بود زرد رنگ بود نوره یا ازاون رنگ طوسی تورو خدا اگه پیامم رو دید یین جواب بدین.🙏🙏
من جدیدا روی صورتم و روی قفسه سینم چنتا لک در حد خییلی ریز افتاده امروز رفتم دکتر فقط یک پماد اسمش تاکریل هست خییلی ناراحتم چیکار کنم زیاد نشه تورو خدا راهنماییم کن 😢