2777
2789
آخه گفتی حالتش عوض شده. البته من شیش روزه عمل کردما هنوزم گچ دارم 

خبببب پس چقده عجله داری تو قراره ی عامله عوض شی اگر دماغت گوشتیه دوسال صبر کن😁بعد از دوسال بگو خوبه یا نه اگرم استخونیه ی سال بصبر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خبببب پس چقده عجله داری تو قراره ی عامله عوض شی اگر دماغت گوشتیه دوسال صبر کن😁بعد از دوسال بگو خوبه ...

استخونی بود بینیم. فقطططط از اینکه چشمام مثل قبل نشه میترسم 🥺

نترس دختر 😁تو ی عالمه عوض شدی خوشکل تر شدی حرص چیو میخوری بزار ورما بخابه بینیت حالتش بگیره بعد است ...

ان شاءالله خوشگل شده باشممم😍😍😍دعا کنننن کلی استرس دارم نمی‌دونم گچ و باز کنه میخوره تو ذوقم یا ذوق میکنم 

ان شاءالله خوشگل شده باشممم😍😍😍دعا کنننن کلی استرس دارم نمی‌دونم گچ و باز کنه میخوره تو ذوقم یا ذو ...

😂بعد از گچ خیلی زوده واسه خوردن تو ذوق  من یکسال و سه ماهه عمل کردم واقعا عالی شدم با اینکه 4تا شکستگی داشتم اما هنوز یکم ورم دارم