آلبالووسرخ مدیر عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 121 عنوان خودمونی شبکه سه!!! | مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 23 پست این چیه اخه دارن پخش میکنن!!!خیلی مسخرست 1401/08/14 | 23:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 چی پخش میکنن با چشم بسته به حیوانات دست میزننآب رنگی میبرن پاشون لیز میخوره میخورن زمین برنامه قشنگی یه مرحله اش دوس ندارم مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
سوگندبارون عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 12054 من دارم شبکه چهار میبینم ، منتظر سریال خانم مارپلم نمیدونم تموم شده یا نه
7۴۶۳۹۸ عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 1602 این برنامع رو فقط اون کاربری ک تو دوران بچگی کراشش مهران رجبی بوده باید ببینه
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 من هی میزنم دو سهشبکه دو مسابقه اش اطلاعات عمومی بیشتر میکنهالان یه سوال بود جالب بودبعد از فوت شوهر تا۴ماه ده روز زن حق ازدواج نداره باهرکی عقد کنه تااخر عمرش باطل و به اون حرام مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
mahbanootak عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 7142 من هی میزنم دو سه شبکه دو مسابقه اش اطلاعات عمومی بیشتر میکنه الان یه سوال بود جالب بود بعد از فو ... واا ببخشید خسته نباشید همه اینو میدونن،باید عده نگه داره دیگه
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 واا ببخشید خسته نباشید همه اینو میدونن،باید عده نگه داره دیگه من میدونستم باید نگهداره ولی چهار ماه ده روز نمیدونستم واینکه تااخر عمر کلا حرامش میشه نمیدونستم مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه