2777
2789
میشه به منم بگین کی ازدواج میکنم؟

عزیزم واصه شما همین امسال یه خواستگار اومده یا میاد که بهم میخوره ولی تا یکی دوسال دیگه ازدواج میکنی ولی ن باشخص مورد نظرتون با یه فرد نسبتا مذهبی قد متوسط وضعیت مالی متوسط

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم واصه شما همین امسال یه خواستگار اومده یا میاد که بهم میخوره ولی تا یکی دوسال دیگه ازدواج میکنی ...

ای کاش منم میگفتی💔

کی و باکی ازدواج میکنم؟

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
منم بگو  خصوصیاتم؟  به هدفم میرسم؟  شخص مورد نظرم دوسم داره؟

شخص مورد خیلی دوست داره ب هدفتم تاحدودی میرسی ولی تو این راه سختیای زیادی درپیش داری که باید ازشون عبورکنی  دریا تو دختری باقد متوسط پوست گندمی خوش اندام چشم ابرو مشکی 

ای کاش منم میگفتی💔 کی و باکی ازدواج میکنم؟

عزیزم ازدواج شما یکمی طول میکشه با یه فرد اشنا تقریبا فامیل دورتون یا یکی از همشریاتون ازدواج موفقی خواهید داشت تقریبا چن ماه دیگه شایدم یکسال 

عزیزم ازدواج شما یکمی طول میکشه با یه فرد اشنا تقریبا فامیل دورتون یا یکی از همشریاتون ازدواج موفقی ...

مرسی فداتشم.چیزی از کار یا ظاهرش حس نمیکنی؟

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
عزیزم توروخدا میشه ب منم بگی؟من تا چند وقت دیگه باردار میشم؟خواهش می‌کنم جواب بده 

احساس میکنم شما تبلی تخمدان دارید روحیتونم خیلی ضعیفه تقریبا یه ذره افسرده هستین ولی مطمنم شما باردارمیشین انشالله ظرف چن ماه دیگه

مرسی فداتشم.چیزی از کار یا ظاهرش حس نمیکنی؟

عزیزم کارش که نمی دونم دقیقا چیه ولی کارش ازاده ن دولتی خصوصیاتشم قدش متوسط توپر اخلاقش زیاد جالب نیس ولی دستو دلبازه خسیس نیس 

عزیزم تقریبا هف هش ماه دیگه پسر 

اين ماه نيستم بنظرت ؟؟

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
@1376مهی    

عزیزم تا اون ادمی بشه که تو بخوای یکم زمان میبره واحساس میکنم شما سالا اول ازدواجتون یکم ب مشکل برمیخورین از نظر تفاهم ولی ایشون شمارو دوس داره اگه سعی کنید باسیاست پیش برین شاید بتونید اون زندگی که خودتون دوس دارید رو بسازید