2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

لگد از چ نظر،خب خاستگارای خوب قبلا داشتم اما زیر۲۳ک بودم،ک بنظرم زود بود

گاهی یه موردایی پیش میاد حالا تو هر شرایطی باشی که میدونی باهاش کاملا خوشبخت میشی ولی اگه بخوای به هر بهانه ای رد کنی مثل خواهرم که گفت سنم کمه و قبول نکرد دیگه پیش نمیاد این دوست مامانم خواستگار درست درمون نداشت و این یکی بختش بود که البته مرده زنش از سرطان فوت شده بود و یه دختر نوجوون داشت همه میگفتن قبول نکن تو مجرد بودی گفت سرمم ببرین من ازدواج میکنم که با قبول کردنش خوشبخت کامل شد و جالب اینه که نمیدونست مرده تا چه حد وضعش خوبه افتاد تو عسل

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
مجرد؟

نه اتفاقا از۱۴سالگی ازدواج کردم الانم ۲تابچه دارم بزرگه۱۱سالشه کوچیکه۹ زندگیم خوبه ولی به شدت با ازدواج زیر۲۵ مخالفم شمام به هیچ وجه غصه نخور یکی اون بالا هست که بیشتر از خودت صلاحتو میدونه و دوستت داره

لایک نکن پدر بیامرز
یعنی چی لگد نزنه باشی؟

دقت کردی بعضی فرصتا یه بار تو زندگی پیش میاد مثلا یه خواستگار کاملا ایده آل؟! اگه بهانه بیاری و ردش کنی مثلا بگی میخوام درس بخونم یا شاغل بشم یا هرچیزی بره دیگه بعدا نمیاد

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
چطور ميفهمي ب بخت لگد زده شده يا ن

دقت کردی بعضی فرصتا یه بار تو زندگی پیش میاد مثلا یه خواستگار کاملا ایده آل؟! اگه بهانه بیاری و ردش کنی مثلا بگی میخوام درس بخونم یا شاغل بشم یا هرچیزی بره دیگه بعدا نمیاد

نه اتفاقا از۱۴سالگی ازدواج کردم الانم ۲تابچه دارم بزرگه۱۱سالشه کوچیکه۹ زندگیم خوبه ولی به شدت با ازد ...

ممنون عزیزم❤

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
۲۸ که اول جوونیه و خیلیا تازه تو این سن نامزد میکنن  اتفاقا از نظرمن  ازدواج زیر سن ۲۵ خر ...

خودمم همین دیدگاهو داشتم ک ازدواج نکردم،اما دیگ خاستگار خوب ندارم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
هفتادوسه که سنی نیست منم متولدهفتادوسه ام مثل سگ پشیمونم که چرازودازدواج کردم همسنای من هنوزپی عشق و ...

نه مجردی هم دردسرا و فکرای خودشو داره و اینک

دیگ مثل قبل تو نظرا نیستی

نه مجردی هم دردسرا و فکرای خودشو داره و اینک دیگ مثل قبل تو نظرا نیستی

فکرمیکنی بروبگردباباسنت خوبه دیرم نشده گلم ازدواج مشکلات خودش وداره مگراینکه خیلی آدم بی‌خیالی باشی وگرنه که تابخوای یه زندگی روبستری وبامشکلات وکم وکاستیاش کناربیای پیرمیشی به هرحال دوتاآدم متفاوت ازدوتاخانواده جدان تابخوان به تفاهم برسند ومشکلات وحل کنن زمانبره مخصوصاکه کسی هم حمایتت نکنه خودت باشی وخودت من خیلی اذیت شدم هنوزم بااینکه دیگه هشت سال گذشته بازهم اشکالاتی دارم مخصوصا مادرم هیچی ازخونه داری یادم ندادیهورفتم توزندگی خیلی اذیت شدم تنهایی 

فکرمیکنی بروبگردباباسنت خوبه دیرم نشده گلم ازدواج مشکلات خودش وداره مگراینکه خیلی آدم بی‌خیالی باشی ...

ممنون گلم،من۱۸سالگی نامزد بودم و خیلی میترسیدم از ازدواج بهم زدم،الان پسره هم هنوز مجرده،چن وقت پیش تو اینستا درخاست داد قبولش نکردم😔

ممنون گلم،من۱۸سالگی نامزد بودم و خیلی میترسیدم از ازدواج بهم زدم،الان پسره هم هنوز مجرده،چن وقت پیش ...

اگرشرایطش خوبه باهاش ادامه بده دوتاتون الان باتجربه ترشدین شایدقسمت شماهمون اقاس 

اگرشرایطش خوبه باهاش ادامه بده دوتاتون الان باتجربه ترشدین شایدقسمت شماهمون اقاس 

چ خوبه انلاین بودی🥺خب درخاست دادقبولش نکردم،درخاستشو برداشت،نمیدونم الان چکار کنم