2821
2789

همکار مامانم سن ۳۶ سالگی ازدواج کرد دوتا هم دوقلو داره با شوهرشم از صفر به صد رسید چون خیلی وضعش خوبه مهم اینه به بختت لگد نزده باشی اگه زده باشی دیگه نمیاد

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم  🌹 خیلی ها تو سنین خیلی بالا تر خوشبخت شدن  هرچیزی در زمان خودش اتفاق میوفته&nbs ...

یه ساعت دیگه ی تاپیک میزنم

با اسم

من یک مرد هستم

میخام باشوهرم نظراتونو بدونیم.خاهش میکنم بیاین کمک ب زندگیمون

میخام‌شوهرم‌ببینه‌ که داره چیکارمیکنه با زندگیمون.

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
همکار مامانم سن ۳۶ سالگی ازدواج کرد دوتا هم دوقلو داره با شوهرشم از صفر به صد رسید چون خیلی وضعش خوب ...

لگد از چ نظر،خب خاستگارای خوب قبلا داشتم اما زیر۲۳ک بودم،ک بنظرم زود بود

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
همکار مامانم سن ۳۶ سالگی ازدواج کرد دوتا هم دوقلو داره با شوهرشم از صفر به صد رسید چون خیلی وضعش خوب ...

یعنی چی لگد نزنه باشی؟

خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا. 

بعضی ها هم یکی هم بیاد خواستگاری  نیمده ایراد میگیرن بعد میگن مجرد موندیم.اسی با شما نیستم کلی میگم .طرف سراغ دارم خونه شغل ماشین اخلاق خوب .دخترا چنان نازی میکنن .معلومه هر دو طرف مجرد میمونن 

بابا بیخیال برو خوش بگذرون 

چ خوش گذرونی؟ب یکی از دوستام دوهفتس میگم بریم بیرون هنوز جور نشده

اگ پسر بود سریع میومد😕

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792