2777
2789
عنوان

بچه هامن چقدرترسوشدم کمکم کنی

152 بازدید | 15 پست

بعداز۱۵سال تازه آزمایشم مثبت شدخدامنولایق مادرشدن کردالان ۵هفته وسه روزه ۲۱ام نوبت سونودارم،ولی مشکل اینه ک باکوچکترین صداازترس میپرم میگم نکنه خدای نکرده جنین یه چیزی بشه تازه هیچ علائمیم ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیزی میگم فقط خوب گوش کن و خواهشا سطحی نخون 

ترسی که میگی هیچ تاثیری رو بچه نداره خواهشا آروم باش و نفس عمیق بکش و بگو خدایا اینو خودت دادی خودت حفظش کن 

دردای شکم کلا تو بارداری طبیعی هست فقط خونریزی باید نداشته باشی 

تا آخر بارداری هروز یه جاییت درد میکنه گاهی احساس میکنی الانه که بزایی 

با دردا توجه نکن شدیدا طبیعی هست 

یه چیزی بگم 

اگه خوب بخوابی و آرامش داشته باشی دوران خوبی خواهی داشت

یه چیزی میگم فقط خوب گوش کن و خواهشا سطحی نخون  ترسی که میگی هیچ تاثیری رو بچه نداره خواهشا آر ...

چقدرحرفات ب من آرامش میده ممنونم عزیزم آخه میگن علائمش خستگی وخواب زیاده من برعکس اصلان احساس خستگی میکنم وخوابمم کم شده ۴صب بیدارمیشم دیگه خابم نمیگزره

چقدرحرفات ب من آرامش میده ممنونم عزیزم آخه میگن علائمش خستگی وخواب زیاده من برعکس اصلان احساس خستگی ...

به هیچیزی توجه نکن فقط تو تصور کن چقد بچت سالمه وداره هروز بزرگتر و بزرگتر میشه 

من واسه همین میرفتم رشد هفته گیشو از گوگل درمیاوردم میخوندم اینجوری کمتر فکر میکردم مثلا الان ه هفته هست برو و جنین ۶ هفته رو مطالعه کن

این حرف منو بخاطر داشته باش تا وقتی که خونریزی نداشته باشی همه دردای بارداری طبیعی هست 

هروقت یه جاییت درد گرفت و احساس ترس کردی این حرفمو بخاطر داشته باش بگو همه چی طبیعیه بچه داره جا باز میکنه 

ببین تو دوران بارداری یه کوچلو یبوست یا اسهال درد وحشتناکی بهت میده 

یا یکم پیاده روی کمرتو نابود میکنه 

سعی کن هروقت احساس درد یا ترس داشتی دراز بکش واستراحت کن و روزهای خوب آینده فک کن 

چرا انقد تاکیید میکنم چون منم سر بارداری اولم دقیقا مثل تو بودم اون نه ماه رو زجر کشیدم هرآن آحساس میکردم الان سقط میکنم 

سر بارداری دوم کلا بیخیال شدم هروقت دردم میگرفت وترس برم میداشت میرفتم دراز میکشیدم وپاهامو ماساژ میدادم حالم بهتر میشد 

تو بارداری خواهرم هم همینو بهش میگفتم هروقت میترسید بهم زنگ میزد میگفت یه درد عجیبی دارم میگفت طبیعیه تا وقتی خونریزی نداشته باشی 

خواهش میکنم این روزهای شیرین رو زهر نکن 

آروم باش وبه هرف هیچ کس گوش نکن