2777
2789
عنوان

من حق دارم یا نه؟😐😐😐😐

112 بازدید | 12 پست

من یه شلوار دوختم برای بابام .هی مامانم ایراد گرفت هی ایراد گرفت هی گفت هی گفت .خودشم بلد نیست یدونه باچرخ کار کنه ها .منم فرستاد به زور کلاس خیاطی.

الان دوختم میگه چرا کوتاه شده 😐.فقط یکم کوتاه شده یکم .

کلا عصابم و می‌ریزه بهم .منم پشت دستمو داغ کنم برای اینا چیزی بدوزم .

مانتو هم براش دوختم تنهایی نه ها با مربیم زیر نظر اون الانم میگه دوسش ندارم .آنقدر عصابم خرده ها نشستم گریه کردم از حرص گلوم درد می‌کنه 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان منم همینطوریه خیلی ایراد میگیره یادمه براش روز مادر کادو خریده بودم کلاس پنجم بودم برد پس داد😂😂😂 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
وای😐حرفا دیگران مهم نباشه ب خودت افتخار کن چون تلاشتو کردی

من خودم خیلی خیلی راحت چیزیو می‌پسندم اصلا از چیزی ایراد نمیگرم

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
من خودم خیلی خیلی راحت چیزیو می‌پسندم اصلا از چیزی ایراد نمیگرم

ب هرحال کارشون درست نیس چون تو تلاشتو کردی و چ خوب چ بد تموم شده رفته تو باید رو خودت کار کنی چون مادرتونو نمیتونی تغیر بدی پس برات مهم نباشه و سعی کن بعدیا رو بترکونی😁

بال هایمان زخم است ولی هنوز بلندپروازیم🕊️