lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 عنوان # حل_ مشکلات_ زندگی 46 بازدید | 4 پست 🌸✨ از امام رضا ؏ نقل شده کهفرمود پدرم را در خواب دیدم کهفرمود فرزندم هر گاه به تو همّو غمّ روی آورد این ذکر رازیاد بگو⇦ یا رؤف یا رحیم✨ رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :) 1401/08/14 | 21:43 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 زیاد یعنی چندبار ؟ دیگه به عنوان ذکر روزانه ازش استفاده کرد مثلا هر وقت آدم یادش باشه در هر شرایطی ذکرشو بگه تعداد مشخصی نیست رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
cloudysky888 عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 1030 دیگه به عنوان ذکر روزانه ازش استفاده کرد مثلا هر وقت آدم یادش باشه در هر شرایطی ذکرشو بگه&nbs ... حالا من خوندم که اگر ۷۰ بار سوره حمد بخونید معجزه میشه .دارم امتحان میکنم ببینم
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 حالا من خوندم که اگر ۷۰ بار سوره حمد بخونید معجزه میشه . دارم امتحان میکنم ببینم بله منم شنیدم حتی گفتن اگر مرده با خوندن این 70 تا زنده شد هم تعجب نباید کرد ان شاءالله که خیره و اتفاقی که منتظرین براتون میوفته رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)