پریسانننن مدیر استارتر عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 2807 عنوان امپول hcg 264 بازدید | 43 پست سلام خانما چند روز بعد از زدن آمپول hcg میتونم بی بی چک بزنم نه به کودک همسری، نه به چند همسری، نه به ازدواج سنتی💔 1401/08/14 | 20:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حدیثم۷۷ عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 2788 من امروز ۱۴روزهمنhcgنزدمIvitrellزدمهمونه یعنی حفتش یه هورمونه ولی اینی ک من زدم خارجیهامروزبیبی زدم هاله داش مدیکوردلخوش نکردم بهش چون مدیکورتوحالت عادی هاله دارهبمونه دوسه روزدیک بزنم میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث
پریسانننن مدیر استارتر عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 2807 من امروز ۱۴روزه منhcgنزدم Ivitrellزدم همونه یعنی حفتش یه هورمونه ولی اینی ک من زدم خارجیه امروزب ... عزیزم ان شاالله این ماه دامن جفتمون سبز میشه نه به کودک همسری، نه به چند همسری، نه به ازدواج سنتی💔
حدیثم۷۷ عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 2788 عزیزم ان شاالله این ماه دامن جفتمون سبز میشه انشالله شمامشکلت چی بودمن تنبلی دلشتمچنروزه امپول وزدیعلائمواینانداریچ قرصایی مصرف کزدی میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث
پریسانننن مدیر استارتر عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 2807 انشالله شمامشکلت چی بود من تنبلی دلشتم چنروزه امپول وزدی علائمواینانداری چ قرصایی مصرف کزدی من تنبلی تخمدان دارمقرص لترزول و استرو...اسمش یادم شده مصرف کردم.۵ تا آمپول hmg اول زدم بعدشم آمپول hcg زدم فردا میشه ۱۴ روزه که زدم.علائم فقط کمر درد شدیدم... نه به کودک همسری، نه به چند همسری، نه به ازدواج سنتی💔
پریسانننن مدیر استارتر عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 2807 انشالله شمامشکلت چی بود من تنبلی دلشتم چنروزه امپول وزدی علائمواینانداری چ قرصایی مصرف کزدی قرص استرادیول والرات نه به کودک همسری، نه به چند همسری، نه به ازدواج سنتی💔
حدیثم۷۷ عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 2788 من تنبلی تخمدان دارم قرص لترزول و استرو...اسمش یادم شده مصرف کردم. ۵ تا آمپول hmg اول زدم بعدشم آم ... من لترول خوردم شبی ۳ تا ۵روز سرجمع۱۵تا۷روز سینال اف زدمبعدش همون مشابهhcgوزدم ازدوروز بعدش هرشب شیاف پروزسترون گذاشتمبایدتا۱۴شب بزارم۳تاموندهولی امروز۱۴روزبودازامپول میگذشتمن معدم میسوزه شدیدزیردلم سمت چپ بدتیرمیکشه میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث
پریسانننن مدیر استارتر عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 2807 من لترول خوردم شبی ۳ تا ۵روز سرجمع۱۵تا ۷روز سینال اف زدم بعدش همون مشابهhcgوزدم ازدوروز بعد ... منم شیاف فرنوژست میزارم نه به کودک همسری، نه به چند همسری، نه به ازدواج سنتی💔
پریسانننن مدیر استارتر عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 2807 من لترول خوردم شبی ۳ تا ۵روز سرجمع۱۵تا ۷روز سینال اف زدم بعدش همون مشابهhcgوزدم ازدوروز بعد ... بی بی نزدی؟ من که خیلی بیقرارم.هی خودمو مشغول میکنم. دعام کن .... نه به کودک همسری، نه به چند همسری، نه به ازدواج سنتی💔
حدیثم۷۷ عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 2788 منم شیاف فرنوژست میزارم اره همونه پروزسترونه خارجیشایشالا ک باردار بشیمده ماعه اقدامم دیگ بریدم سابقه نازایی زیاددازیم توخانواده😔 میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث
حدیثم۷۷ عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 2788 بی بی نزدی؟ من که خیلی بیقرارم. هی خودمو مشغول میکنم. دعام کن .... چرازدم مدیکور هاله داشت😐گذاشتم پای اوسکول بازیه مدیکور😐😐جدی نگرفتمش حقیقتاگفتم صبرکنم سه روزدیگ وقتمه دوباره بیبی بزنمالبتع ی دونه دازماگ بتونم خودمونگه دازممیگم راسی شما واژینال استفاده میکنی شیافو؟ میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث
پریسانننن مدیر استارتر عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 2807 اره همونه پروزسترونه خارجیش ایشالا ک باردار بشیم ده ماعه اقدامم دیگ بریدم سابقه نازایی زیاددازیم ت ... عزیزممم. سرویکال کاپ نزاشتی؟ دکتر من واسم گذاشت یک وسیله کمک کننده واسه بارداریهخواهرم و دخترعموم و خالم با این روش باردارشدن نه به کودک همسری، نه به چند همسری، نه به ازدواج سنتی💔
پریسانننن مدیر استارتر عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 2807 چرازدم مدیکور هاله داشت😐گذاشتم پای اوسکول بازیه مدیکور😐😐جدی نگرفتمش حقیقتا گفتم صبرکنم سه روزدیگ ... اره واژینال نه به کودک همسری، نه به چند همسری، نه به ازدواج سنتی💔
حدیثم۷۷ عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 2788 عزیزممم. سرویکال کاپ نزاشتی؟ دکتر من واسم گذاشت یک وسیله کمک کننده واسه بارداریه خواه ... نه عزیزم نمیدونم چیه حقیقتامن اینماه اولین ماه بود هیلی جدی تحت نظر بودم واولین ماه بود امپول میزدم میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث