2777
2789
عنوان

دیشب خواب دیدم

184 بازدید | 15 پست

خواب دیدم خیلی قشنگ بود 

من یچیزی از دست افتاد تو آب بعد به اونی که دوسش دارم با ناز گفتم میشه اونو  کیف بود چی بود نمیدونم 

بهم بدی 🤐 اونم رفت تو آب بهم دادش موقع  بالا اومدن 

دستشو گرفتم باهاش کمک کردم تا بیاد بیرون 😭😭😭 من تاحالا  نه از نزدیک دیدمش  از هم دور بودیم و هستیم 😢 ولی قلبامون  بهم پیوند شده❤️‍🩹 

خلاص صبح که بیدار شدم 😭😭 خیلی خوشحال بودم 

اینگار تو واقعیت دستشو گرفتم  میخواستم بغلش کنم که یهویی نمیدونم کسی اومد یا من بیدار شدم 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

ولی ما که هیچ وقت بهم نمی‌رسیم 💔🥀😔

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

خدا خیر کنه

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تو واقعیت عاشق کسی نیستم، ولی یه خواب دیدم عاشق یه کسی بودم تو خواب، انننقد حسه واقعی و قشنگ بود و تو خواب دل تنگش بودم که حد نداشت، وقتی بیدار بودم حالم بد بود ازینکه همچین خوابی دیدم... اما خیلی قشنگ بود

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به پرواز کردنسوسک بالدار که دقت کنی، یه جوریه انگار خودشم پشماش ریخته از اینکه بال داره🤭🤭کابری اول دی ۹۸ بود...میشه برای حل مشکلات خانوادم صلوات بفرستین🥺

خدا خیر کنه

چطور عزیزم  چون من خیلی دلتنگشم ابن خوابارو  میبینم

اینطوری که تو تعریف کردی منم دلم خواس      

😂😂😂 نمیدونی چقدددددددد قشنگ بودند یه حسینی داشت نگم براتت🤤🤤🤤🤤 کاش بوسم میکرد یا همو بغل میکردیم😟😟😟🫂🫂🫂

اخی عزیزم چ حس خوبی 

❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

من تو واقعیت عاشق کسی نیستم، ولی یه خواب دیدم عاشق یه کسی بودم تو خواب، انننقد حسه واقعی و قشنگ بود ...

خیلی حسی خوبی داره🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍

من الان ۲ هفتس چند تا خواب رویایی میبینم که تو فیلمهام اتفاق نمیوفته عالی من تو قصرم و یااینه من تو اقیانوس رو آب راه میرفتم و اقیانوس رو فتح کردم خیلللللی زیبا بود خوابم اما خواستگار داشتم فعلا پریده یعنی برمیگرده؟

😂😂😂 نمیدونی چقدددددددد قشنگ بودند یه حسینی داشت نگم براتت🤤🤤🤤🤤 کاش بوسم میکرد یا همو بغل میکرد ...

انشالله که واقعا تجربه ش کنی اگه به خیر و صلاحته   

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
چطور عزیزم  چون من خیلی دلتنگشم ابن خوابارو  میبینم

حتما خیلی بهش فکر میکنی

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
حتما خیلی بهش فکر میکنی

خیلی بهش فکر میکنم با اینکه میدونم اشتباه فکر کردن بهش 😔😔😔

خیلی بهش فکر میکنم با اینکه میدونم اشتباه فکر کردن بهش 😔😔😔

پس اگه اشتباهه بهش فکر نکن

سنتم مشخصه کمه افراد خوب وارد زندگیت میشن

بین این همه مرد یکیش واس توعه نگران نباش 

جوونیتو کن