2789
حرفت خیلی قشنگ بود 

ببین عین این عکسه

فقط به جای آدمها، حس های مختلف رو بزار. اونی که خالیه رو هم بزار ناامیدی. تو نمیتونی ناامیدی رو تغییرش بدی؟ باشه کلی حس دیگه اضافه کن که بتونی ادامه بدی. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فشار کنکور وضعیت خانواده ام  وقتی با کسی حرف میزنم همش حرفایی میزنه که باعث میشه حالم بدتر بشه ...

ببین وضعیت همه کنکوریا اینه خب؟ تلاش کن که ادامه دار نشه. تلاش کن که آخرین بار باشه این حسا. تو پیوسته تلاش بکنی و بری تو غار تنهایی خودت و حرفای بقیه به هیچ جات نباشه، مطمئن باش موفق میشی. مطمئن باش. هرچند اگه موفقیت هات کوچولو کوچولو باشن. 

الان چی شده که احساس ناامیدی میکنی؟

مادر پدرم همش میگن درس بخون هزینه کردیم و کاملا بهشون حق میدم چند روزه دارم درس میخونم امتحانی که امید داشتم کلی بهش آخرین نفر توی کلاس شدم امتحانی رو که همه بیست شده بودن من ۱۵ شدم :) حس میکنم خنگم

ببین عین این عکسه فقط به جای آدمها، حس های مختلف رو بزار. اونی که خالیه رو هم بزار ناامیدی. تو نمیت ...

خیلی قشنگ بود حتما امتحان میکنم ممنونم ازت🥲❤️شاید فکر کنی الکی میدم و از پیامت رد میشم ولی واقعا کمک کننده بود